ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Χατζημανώλης: «Τα μέτρα που παίρνουμε δεν τα παίρνουν σε κανένα άλλο γήπεδο»

Χατζημανώλης: «Τα μέτρα που παίρνουμε δεν τα παίρνουν σε κανένα άλλο γήπεδο»

13/10/2011 
ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
Για τα μέτρα που λαμβάνονται  στο «Γ.Καραϊσκάκης» μίλησε ο διευθυντής του γηπέδου του Ολυμπιακού, Γιώργος Χατζημανώλης,  σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Παράλληλα ο κύριος Χατζημανώλης, μίλησε και για τα επεισόδια διαδραματίστηκαν στο ματς της Εθνικής κόντρα στην Κροατία ενώ τόνισε ότι το Καραϊσκάκη σε σχέση με άλλα γήπεδα είναι «εκκλησία».
Αναλυτικά όσα είπε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6":
Για το ποιός έχει την ευθύνη για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Ελλάδα-Κροατία:
«Η ΕΠΟ είχε την φύλαξη του γηπέδου εκείνη την μέρα και άρα έχει την ευθύνη. Η ΕΠΟ βάζει τους δικούς της ανθρώπους στην ασφάλεια και παραλαμβάνει το γήπεδο μία μέρα πριν το ματς και αξιοποιεί την εγκατάσταση. Εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη».
Για την πόρτα που άνοιξε με αποτέλεσμα να περάσουν εκείνοι που έκαναν τα επεισόδια:
«Η ΕΠΟ έχει την φύλαξη, οι άνθρωποί της τα κλειδιά για τις πόρτες. Όσοι πέρασαν, πέρασαν από την πόρτα. Περιφερειακά υπάρχει ένας διάδρομος διακίνησης οπαδών, όπως λέγεται. Η απόσταση από εκεί που άρχισαν μέχρι να φτάσουν σε εκείνο το σημείο είναι περίπου 100 μέτρα. Και μάλιστα μεσολαβούν τέσσερις σιδερένιοι άξονες που φυλάσσονται. Το ερώτημα είναι πώς άνοιξαν αυτοί;»
Για τις δηλώσεις του υπεύθυνου ασφαλείας της ΕΠΟ, Νίκο Παναγιώτου, μέσω των οποίων άφησε αιχμές για εργαζόμενους του γηπέδου που κυκλοφορούσαν χωρίς διαπίστευση:
«Να μας κατονομάσει ο Νικολάκης αν είδε έναν εργαζόμενο χωρίς διαπίστευση. Δεν έχει ο κ. Παναγιώτου υποχρέωση να το κάνει; Εννοεί δηλαδή ότι οι εργαζόμενοι δεν έφεραν διαπιστεύσεις και ότι τις έδωσαν στους εισβολείς; Ακόμα και αν έγινε κάτι τέτοιο την ευθύνη για αυτούς που κυκλοφορούσαν χωρίς διαπίστευση πάλι οι άνδρες της ΕΠΟ την έχουν. Την παραμονή του αγώνα το γήπεδο το παραλαμβάνει η γηπεδούχος ομάδα. Αυτά που λέγονται ότι είχαν κρύψει από πριν αντικείμενα μέσα και δεν πέρασε τίποτα αλλά προϋπήρχε λέγονται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Όλοι αποποιούνται τις ευθύνες τους. Κατά την είσοδο των φιλάθλων ψάχνει κανένας σοβαρά;»
Για τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο Καραϊσκάκη:
«Σε παιχνίδι της Εθνική στο Καραϊσκάκη πρώτη φορά έγινε αυτό. Εμένα η άποψή μου είναι ότι οι άνδρες που γνωρίζουν την εγκατάσταση, αυτοί πρέπει να διεξαγάγουν κάθε γεγονός. Η ΕΠΟ όμως πήρε απόφαση και φέρνει δικούς της άνδρες ασφαλείας.
Για το συγκεκριμένο γεγονός ακέραια την ευθύνη την έχει η Ομοσπονδία. Οι εισβολείς διένυσαν 100 μέτρα και άνοιξαν τέσσερις άξονες Δεν γίνεται αυτό. Αυτοί δηλαδή που τους είδαν να τρέχουν με κράνη, δεν ειδοποίησαν κανέναν… Να πουν ρε παιδιά μου την πέφτουν…Η Νικολάκης ο Παναγιώτου θέλει να τα παρουσιάσει όπως θέλει»
Για το ματς με την Ντόρτμουντ και αν υπάρχει καμία ανησυχία:
«Καμία ανησυχία. Ειλικρινά. Με την Μαρσέιγ είδατε να κουνηθεί φύλλο στο Καραϊσκάκη; Το Καραϊσκάκη σε σχέση με άλλα γήπεδα είναι εκκλησία. Τα μέτρα που λαμβάνουμε δεν τα λαμβάνουν σε κανένα γήπεδο… Το λέω δημόσια».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου