ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Βαλβέρδε: «Το φετινό πρωτάθλημα κρύβει συγκινήσεις»

Βαλβέρδε: «Το φετινό πρωτάθλημα κρύβει συγκινήσεις» 

4/1/2012 


Μετά την πρώτη νίκη του Θρύλου για το 2012 με 1-0 επί του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη δυσκολία του αγώνα, αλλά και για το απρόβλεπτο πρωτάθλημα που κρύβει συγκινήσεις.
Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής των πρωταθλητών δήλωσε:
ΒΑΛΒΕΡΔΕ«Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο είχε πάρα πολύ καλή οργάνωση, ήταν πάρα πολύ καλά στημένος αμυντικά και αρκετά κλεισμένος πίσω. Εμείς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις δύο καθαρές ευκαιρίες του Τζεμπούρ, και αυτό μας έκανε στο δεύτερο ημίχρονο να πηγαίνουμε λίγο αντίθετα στο ρεύμα.
Στο δεύτερο μέρος πετύχαμε το γκολ, όμως μετά χάσαμε κάπως την ισορροπία μας. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν. Είχαμε περισσότερο την αίσθηση της πίεσης και του κινδύνου παρά πραγματικό κίνδυνο, γιατί την μοναδική καλή τους φάση την έκαναν από μια στημένη φάση, από ένα φάουλ. Χάσαμε την αίσθηση της σιγουριάς με την έξοδο του Μοντέστο αλλά ευτυχώς το λύσαμε με την είσοδο στο παιχνίδι του Μέλμπεργκ, κι έτσι καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη».
Στην ερώτηση αν ήταν δική του απόφαση να οπισθοχωρήσει η ομάδα το τελευταίο δεκάλεπτο είπε:
«Αυτό έγινε γιατί νιώθαμε τον κίνδυνο από τη στιγμή που πετύχαμε το γκολ και μετά, αλλά από τη στιγμή που πέρασε αρκετός χρόνος και είχε μείνει λίγος χρόνος πλέον δεν χρειαζόταν να βγαίνουμε άλλο επιθετικά, έτσι ήταν καλύτερα να προστατευθούμε.
Περάσαμε αρκετά λεπτά με κίνδυνο γιατί ενώ κερδίζαμε ο Ατρόμητος έπαιζε με αντεπιθέσεις, και οι δικοί μας ακραίοι παίκτες ήταν πάρα πολύ ψηλά, οπότε έπρεπε να το διορθώσουμε αυτό γιατί μας δημιουργούσε κίνδυνο».
Σίγουρα είμαστε πρώτη στη βαθμολογία με έξι βαθμούς αλλά αυτό δεν μας ξεγελάει γιατί ο Παναθηναϊκός έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Σίγουρα όμως προτιμάμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση παρά να ήμασταν δεύτεροι. Το φετινό πρωτάθλημα θα διεκδικηθεί επί ίσοις όροις και από τους δύο. Δεν ξέρουμε πως θα πάνε τα πράγματα για μας ή για τον Παναθηναϊκό, σίγουρα όμως θα υπάρχουν συγκινήσεις».
Όσο για να περιμένουμε από θέμα μεταγραφών τόνισε:
«Θα είμαι ειλικρινής, όταν έρχεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αισθάνομαι όπως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που εύχομαι να τελειώσει. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί, αν θα έρθει κάποιος παίκτης για να μας βοηθήσει, είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής από την ομάδα που έχουμε. Η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσει μέσα στη διάρκεια τη χρονιάς να αλλάζω πολύ την ομάδα. Είναι δύσκολο για κάποιον που έρχεται στη μέση της σεζόν να προσαρμοστεί στον τρόπο που έχουμε συνηθίσει εμείς να δουλεύουμε».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου