ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Επεισόδια και συγκρούσεις οπαδών - ΜΑΤ στη Νέα Σμύρνη!

Επεισόδια και συγκρούσεις οπαδών - ΜΑΤ στη Νέα Σμύρνη!

3/3/2012
 
Επεισόδια και συγκρούσεις οπαδών - ΜΑΤ στη Νέα Σμύρνη!Το... τρίτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη μετά τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο είχε όση ένταση υπήρχε και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επεισόδια οπαδών με ΜΑΤ και σκληρές δηλώσεις Δώνη που χαρακτήρισε “χυδαίο” το γήπεδο!
Επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στα ΜΑΤ.
Τα... ευτράπελα δεν έλειψαν στη Νέα Σμύρνη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του αγώνα του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο, 150 οπαδοί των «κυανέρυθρων» επιτέθηκαν έξω από το γήπεδο στις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ λίγο νωρίτερα κάποιοι είχαν ξηλώσει μερικά καθίσματα εντός αυτού.
Μάλιστα, έριξαν αρκετά αντικείμενα και προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, όμως μετά από λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν. Αυτό συνέβη την ίδια ώρα που από το γήπεδο εξέρχονταν και οι υπόλοιποι φίλαθλοι του Ιστορικού, οι οποίοι είχαν πάει για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους.

 www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου