Ο μήνας-Γολγοθάς ξεκινάει για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης αυτής και θέλει να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα κόντρα στους Κρητικούς, ώστε να μπορέσει ο Θρύλος να πάρει τη νίκη, περιμένοντας και ένα στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Έχει ήδη ένα πρώτο πλάνο στο μυαλό του ο Ισπανός προπονητής αναφορικά με το σχήμα που θέλει να παρατάξει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για τον ίδιο από την στιγμή που όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν σώοι από τις εθνικές τους ομάδες και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα.

Ευτυχώς για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, οι Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Φετφατζίδης και Μιραλάς επέστρεψαν στου Ρέντη και ήταν μια χαρά, ενώ το ίδιο είπαν και οι Μέλμπεργκ, Μέγιερι και Ποτουρίδης, που θα είναι διαθέσιμοι για το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ.
Επικρατέστερο σενάριο για την ενδεκάδα είναι να δούμε ένα σχήμα με Μέγιερι, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Μιραλάς και Ντιόγκο.
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Φουστέρ, Μακούν, Αμπντούν, αλλά προς το παρόν είναι αουτσάιντερ. Η σημερινή προπόνηση θα δείξει παραπάνω πράγματα...

www.thrylos.gr/