ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

"Ταλιράκι" στον ΟΦΗ

"Ταλιράκι" στον ΟΦΗ

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψαν τον εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, οι Κ20 του Ολυμπιακού, οι οποίοι κέρασε με 5 γκολ τους γηπεδούχους για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.
Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, κατάφεραν να περάσουν εύκολα και από την Κρήτη.
Το συγκρότημα του Σίνισα Γκόγκιτς, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ευτύχησε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 23', με τον συνήθη ύποπτο, Βέργο.

Οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους στον αγώνα στο 39' με τον Βουτσιώτη.

Στο 66' ήταν η σειρά του Κοτσαρίδη να χριστεί σκόρερ, ενώ ο Γκόγκιτς στο 75' διεύρυνε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βραμεντσάλης στο 88'.



ΟΦΗ (Δημήτρης Βολονάκης): Γιαγκόζης, Κουκάκης (65' Αδαμάκης), Ντέλια, Δαμιανάκης, Κολλιακούδης, Σκουτέλης  (70' Βλαχάκης), Παπαδιός, Ρουμελιώτης (57' Κωνσταντίνου), Μπολάκης, Φάζος, Φραγκιαδάκης.



Ολυμπιακός (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουτεσιώτης, Σιώπης, Δημακάκος, Βρεμεντσάλης, Σούλης, Σταμογιάννος (71' Σταμόγιαννος), Ιωαννίδης, Κοτσαρίδης (Γκίνο), Γκόγκιτς,  Βέργος, Βουτσιώτης (64' Λύρας).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου