ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Τηλεοπτικά Πρέμιερ λιγκ στον «αέρα», Μέταλιστ-Μέταλουργκ στο Sport TV!

Τηλεοπτικά Πρέμιερ λιγκ στον «αέρα», Μέταλιστ-Μέταλουργκ στο Sport TV! 

3/3/2012

 


Το ερχόμενο φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα Σεπτέμβριο με Οκτώβριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιός θα πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Πρέμιερ Λιγκ, για την τριετία 2013-16...

Η ισχύουσα σύμβαση που έχει η Nova έχει διάρκεια ως και την άλλη σεζόν (2012-13), αλλά στην αρχή της θα «τρέξει» ο διαγωνισμός για την επόμενη τριετία.

Για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα (κατά πολλούς το πιο ανταγωνιστικό) Πρώτάθλημα στην Ευρώπη θα εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο ΟΤΕ, με την ελπίδα αυτή τη φορά να βγει νικητής στην κόντρα με τη Nova. Σε κάθε περίπτωση τα τηλεοπτικά του αγγλικού Πρωταθλήματος θα μας απασχολήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο και η κατάληξη τους θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Το Μέταλιστι-Μέταλουργκ στο Sport TV
Τον αγώνα της Μέταλιστ (επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League) για το ουκρανικό Πρωτάθλημα θα δείξει το Sport TV την άλλη Κυριακή (11/3). Ανάμεσα, δηλαδή, στα δύο παιχνίδια της Μέταλιστ με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, στις 11/3 (13.30) το Sport TV θα δείξει την αναμέτρηση με τη Μέταλουργκ και οι οπαδοί του Ολυμπιακού (όχι μόνο) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων».


Η Σούπερ Λίγκα και η Nova
Ιδού τι ετοιμάζει η Nova για τους αγώνες της Σουπερ Λίγκας τούτο το Σαββατοκύτιακο: «Tο Σάββατο 3 Μαρτίου, η αυλαία της 23ης αγωνιστικής ανοίγει στις, 17:15, με τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, από το Novasports2, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Αποστόλη Λάμπου.
Στις 19:30 ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ, από το Novasports1 και Novasports HD, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Μανώλη Βογιατζάκη.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή “SuperGoal” από το Novasports 2 με τον Δημήτρη Παπανικολάου θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ με ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις και δηλώσεις του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες του Σαββάτου.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου, η αγωνιστική ημέρα αρχίζει στις 15.00 με τον αγώνα Λεβαδειακός - Κέρκυρα, από το Novasports 3, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου.
Την ίδια ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Εργοτέλη σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιάννη Φάκαρου, από το Novasports2.

Στις 17:15 ακολουθούν δύο αγώνες:

• Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, από το Novasports2, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και του Νίκου Γαβαλά.
• Η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, από το Novasports3, σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Παναγιώτη Στεφάνου.

Στις 19.30, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Κωστή Μπότσαρη, από το Novasports1 και Novasports HD.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η εκπομπή “Total Superleague”, από το Novasports1 & HD, με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο παρουσιάζει την «ακτινογραφία» της αγωνιστικής με εκτενή ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και δηλώσεις των πρωταγωνιστών από όλους τους αγώνες».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου