ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«Ανυπομονούμε για την πρόκληση της Σιένα»(video)

«Ανυπομονούμε για την πρόκληση της Σιένα»(video) 

 23/2/2012 

ΛΟ Ο Έισι Λο, σε δηλώσεις του από τα αποδυτήρια αμέσως μετά την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας, που φέρνει αντίπαλο στον Θρύλο τη Σιένα, τόνισε ότι ανυπομονεί για αυτή την πρόκληση.

Συγκεκριμένα ο Λο δήλωσε:
«Γνωρίζαμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, και ότι η Γαλατά θα έπαιζε πολύ σκληρά, αλλά έχουμε στόχο να πάμε στο Φάιναλ-4 της Τουρκιάς και βγήκαμε να παίξουμε κι εμείς δυνατά, και να πετύχουμε τον σκοπό μας».
Για τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά με τη Σιένα δήλωσε:
«Ειλικρινά δεν γνωρίζω και πολλά για τη Σιένα. Απλά θέλω να το γιορτάσω σήμερα με τους συμπαίκτες μου γιατί ήταν ένα σπουδαίο κατόρθωμα για μας. Θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τη Σιένα και ελπίζουμε να προχωρήσουμε κι άλλο».
Για το μειονέκτημα της έδρας στα ημιτελικά τόνισε:
«Θα είναι δύσκολο. Από ότι έχω ακούσει η Σιένα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη φέτος, και θα είναι δύσκολο για μας να πάμε εκεί και να νικήσουμε, αλλά αν θέλουμε να περάσουμε αυτό πρέπει να κάνουμε. Ανυπομονούμε για αυτή την πρόκληση, να μπορέσουμε να πάρουμε μια νίκη στα δύο πρώτα παιχνίδια εκεί, να πάρουμε δηλαδή μια μεγάλη νίκη όπως κάνουμε όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Δεν βλέπω γιατί να μην μπορούμε να το κάνουμε και με τη Σιένα».
Δείτε το video.


 www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου