ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«Δεν ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ»

«Δεν ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ»

2/3/2012

«Δεν ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ»
Καμία πρόθεση να επενδύσει στην ΑΕΚ δεν έχει ο Τούρκι Αλ Σουντάιρι, όπως δήλωσε στη SportDay διαψεύδοντας όποιες προσδοκίες για περαιτέρω οικονομική ενίσχυση μετά το δάνειο το οποίο συμφώνησε να δώσει μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΠΑΕ.

«Δεν έχω το παραμικρό – το τονίζω, το παραμικρό – ενδιαφέρον να επενδύσω ή να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και γενικά στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα. Αγαπώ τη χώρα σας, την επισκέπτομαι συχνά, έχω πολλούς φίλους εκεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η καταλληλότερη εποχή για επενδύσεις», δήλωσε ο Σαουδάραβας πρίγκιπας και πρόσθεσε: «Γνωρίζει κι ο ίδιος ο Νικολαΐδης πως για κάτι περισσότερο ως προς την ΑΕΚ, δεν ενδιαφέρομαι, κάτι που είναι πολύ, πολύ δύσκολο να αλλάξει στο μέλλον, αφού επαναλαμβάνω το ποδόσφαιρο δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων».

Αναφορικά με το δάνειο, είπε: «Τα χρήματα τα παραχώρησα στον φίλο μου Ντέμη Νικολαΐδη, κάνοντάς του μια προσωπική χάρη, μια εξυπηρέτηση, τίποτα παραπάνω. Αυτός, μπορεί να τα διαχειριστεί όπως νομίζει, όπως κρίνει σκόπιμο και συμφέρον».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου