ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Βαλβέρδε: "Θα σας χρειαστώ όλους"

Βαλβέρδε: "Θα σας χρειαστώ όλους"

Το κάθε ματς ξεχωριστά ζήτησε από τους παίκτες του να βλέπουν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος χαρακτήρισε δύσκολο μήνα τον Μαρτίο, ενώ τους τόνισε πως πρέπει άπαντες να είναι ετοιμοπόλεμοι.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού σε ομιλία του προς τους παίκτες, χαρακτήρισε δύσκολο ματς αυτό με τον ΟΦΗ.
"Χαίρομαι που όλοι γυρίσατε υγιείς. Από σήμερα (χθες) πρέπει να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις που έχουμε μπροστά μας.

Ο Μάρτιος είναι πολύ δύσκολος και κρίσιμος μήνας. Έχουμε οχτώ παιχνίδια, στα οποία πρέπει να ανταποκριθούμε. Είναι όλα πολύ δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να τα πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Αν είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Θέλω σκληρή δουλειά από όλους, γιατί δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Θα σας χρειαστώ όλους και όλοι θα πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, όποτε σας χρειαστεί η ομάδα, να προσφέρετε", είπε αρχικά ο Βαλβέρδε και συμπλήρωσε: "Επιβάλλεται να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι θα γίνει στο κάθε επόμενο ματς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον ΟΦΗ και μόνο αυτόν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας και για αυτό πρέπει αν ασχοληθούμε πρώτα με αυτόν και μετά με τα άλλα παιχνίδια. Ξέρετε και οι ίδιοι ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.

Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που παίζει καλά. Κλείνεται πολύ καλά στην άμυνά του και δεν αφήνει δρόμους. Επίσης, παίζει πάρα πολύ καλά στις αντεπιθέσεις και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που αμυνόμαστε, ενώ στην επίθεση θα πρέπει να έχουμε υπομονή".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου