ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ρισκάρει ο Μπόλονι

Ρισκάρει ο Μπόλονι 

3/3/2012

Ρισκάρει ο Μπόλονι 
Έτοιμος να ρισκάρει στη θέση του τερματοφύλακα εμφανίζεται ο Λάζλο Μπόλονι εν όψει του αυριανού (19:30, Novasports 1) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να τοποθετήσει τον Γλύκο στην «ασπρόμαυρη» εστία, παρότι δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Ο 59χρονος προπονητής έχει το δίλημμα για τη χρησιμοποίηση του 25χρονου γκολκίπερ ή του Κώστα Χαλκιά, όμως ο πρώτος δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός απέναντι στο «τριφύλλι».

Όσον αφορά την άμυνα, δεξί μπακ θα είναι ο Αποστολόπουλος (αφού Σνάουτσνερ συνεχίζει να πονάει στους κοιλιακούς), στο κέντρο οι Μαλεζάς – Τσιρίλο και αριστερά ο Σταφυλίδη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Γκαρσία, Λαζάρ και Φωτάκης (εξέτισε την ποινή τιμωρίας του).

Εκτός αρχικού σχήματος ενδέχεται να μείνει και ο Αθανασιάδης και τη θέση του θα πάρει ο Γιάννου, έχοντας στα πλάγια της επίθεσης τους Σαλπιγγίδη (ή Νιμανί) και Γεωργιάδη. Όλα, όμως, θα φανούν στη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, ο Βλάνταν Ίβιτς δοκίμασε την Πέμπτη να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα Αν δεν βιαστεί ο Μπόλονι, τότε ο Σέρβος μέσος θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Ο λόγος είναι οι τραυματισμοί που έχει υποστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου