ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

«Μετωπική» Λουίς- Λάμπαρντ!

«Μετωπική» Λουίς- Λάμπαρντ!

1/3/2012
«Μετωπική» Λουίς- Λάμπαρντ!
Ο «νέος» κάνει υποδείξεις στον… παλιό! Ο Νταβίντ Λουίς χαρακτήρισε τον Φρανκ Λάμπαρντ «απλό εργαζόμενο της Τσέλσι», που- όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- υποχρεούται να εκτελεί τις εντολές του Βίλας Μπόας.

Στην Αγγλία θεωρούν ότι οι δηλώσεις αυτές θα συζητηθούν και εκτιμούν ότι θα… ανάψουν τα αίματα στα αποδυτήρια των Λονδρέζων.

«Κανείς δεν μπορεί να είναι πατέρας ή παιδί της ομάδας. Δεν υπάρχουν προνομιούχοι εδώ. Ο Λάμπαρντ πρέπει απλώς να ακούει τον προπονητή όταν του δίνει εντολές και να τις εκτελεί. Κανείς παίκτης δεν πρέπει να ξεχνά ότι είναι απλώς ένας εργαζόμενος στις ομάδες», τόνισε στην «O’ Jogo» ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ!

Ερωτηθείς στη συνέχεια για την αρνητική κριτική που δέχεται ο Αντρέ Βίλας- Μπόας, απάντησε: «Πολλές από τις διαμάχες δημιουργούνται από τα αγγλικά Μέσα. Την περασμένη σεζόν πολλές ομάδες δεν βρίσκονταν σε καλή θέση στη βαθμολογία και κανείς δεν μιλούσε. Είναι ευκολότερο να μιλούν για τον Αντρέ, διότι η Τσέλσι είναι μεγάλη ομάδα που μάχεται συνεχώς για την κορυφή. Είναι εύκολο να ρίξεις ευθύνες στον προπονητή, εάν το κλαμπ είναι τρίτο ή τέταρτο. Ο Αντρέ, όμως, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και θεωρώ ότι θα έχει λαμπρό μέλλον στην Τσέλσι».
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου