ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Πράσινο» μέτωπο σωτηρίας

«Πράσινο» μέτωπο σωτηρίας

3/3/2012

«Πράσινο» μέτωπο σωτηρίας 
Θετικά απάντησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στην πρόσκληση του Ανδρέα Βγενόπουλου, ώστε να βρεθούν 8 εκατ. ευρώ και να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ τάσσεται στο πλευρό του «Βγενό» για παρουσία των μετόχων στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 9 Μαρτίου και η ομάδα να καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Βγενόπουλος έχει επικοινωνία με τον Θανάση Γιαννακόπουλο με αφορμή και την πρόταση που έκανε για τη βράβευση πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και την παρουσία των μετόχων στη Γ.Σ.

Επίσης, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι στη Γ.Σ. θα δώσει το «παρών» και ο Πολέμης αλλά και ο Ζολώτας, ενώ το πιο πιθανό είναι μέσω δικηγόρου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τελικά να ψηφίσει την τιμή της μετοχής στο 0,33.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε λίγες μέρες να έρθουν στο προσκήνιο και νέοι μέτοχοι, επιχειρηματίες με τους οποίους έχουν μιλήσει ο Πολέμης και ο Βγενόπουλος.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι παρουσιάζονται διατεθειμένοι να βοηθήσουν το «τριφύλλι» να αγωνιστεί κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συγκεντρώνοντας το ποσό των 8 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρη Γόντικα έχει τετ-α-τετ με τον κάθε μέτοχο της ΠΑΕ ξεχωριστά, ώστε να γνωρίζει μέχρι την άλλη εβδομάδα ποιοι θα παραστούν στη Συνέλευση.

Σίγουρο θεωρείται ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν θα δώσει το «παρών», όμως οι υπόλοιποι μέτοχοι μπορούν να ζητήσουν να ενημερωθούν για το θέμα του Γηπέδου.

Όσον αφορά τον Νικόλα Πατέρα, όλα δείχνουν ότι δεν θα παραστεί στη Συνέλευση, αφού δεν προτίθεται να ασχοληθεί εκ νέου με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου