ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Δεληγιάννης: "Να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα"

Δεληγιάννης: "Να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα"

Ο Νίκος Δεληγιάννης επέστρεψε στην Εθνική ομάδα μετά από 3,5 χρόνια και σε δηλώσεις του τόνισε πως τα προολυμπιακά τουρνουά κρύβουν παγίδες, ωστόσο όλοι οι διεθνείς θα παλέψουν για την πρόκριση προκειμένου να κάνουν περήφανη την Ελλάδα.
Η επιστροφή του Νίκου Δεληγιάννη με τα Εθνικά μας χρώματα είναι γεγονός και πλέον μετά από μια περίοδο απουσίας 3,5 χρόνων, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί και πάλι την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο προολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον στον Καναδά.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (ΚΟΕ), ο Δεληγιάννης τόνισε πως τα προολυμπιακά τουρνουά κρύβουν παγίδες, ωστόσο όλοι οι διεθνείς θα παλέψουν για την πρόκριση προκειμένου να κάνουν περήφανη την Ελλάδα.

"Έκανα μία συζήτηση με τον κύριο Άντριτς και έπειτα αποφασίστηκε να ενταχθώ στην ομάδα. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα όσον αφορά τα συναισθήματά μου, αφού δεν έχω ενεργή συμμετοχή στις προπονήσεις. Αυτό που μπορώ να δηλώσω με σιγουριά, είναι πως το κλίμα στην Εθνική, απ’ όσο ακούω, είναι πολύ καλό και ελπίζω να βρω μια ζεστή ατμόσφαιρα, όπου θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας", επεσήμανε αρχικά ο διεθνής πορτιέρο και συνέχισε:

"Τα προολυμπιακά τουρνουά, κρύβουν αρκετές παγίδες, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν. Σίγουρα θα δώσουμε πολύ δύσκολους αγώνες, όμως θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, πράγμα που σημαίνει πως θα παλέψουμε πολύ για να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη με την πρόκρισή μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου