ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μανωλάς: «Συνεχίζω στην ΑΕΚ»

Μανωλάς: «Συνεχίζω στην ΑΕΚ» 

3/3/2012

Μανωλάς: «Συνεχίζω στην ΑΕΚ» 
Αργά χθες το βράδυ επέστρεψε ο Κώστας Μανωλάς από την Ουκρανία, όπου πραγματοποιήθηκαν οι τελικές συζητήσεις με την Ντνιέπρ και τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του. Μαζί με τον 21χρονου παίκτη ήταν ο θείος του, Στέλιος Μανωλάς, η νομική του εκπρόσωπος, Ευγενία Τζανίνη, και η κοπέλα του.

«Δεν θεωρώ πως έγινε κάτι τρομερό ούτε είμαι απογοητευμένος. Είμαι καλά και συνεχίζουμε. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Συνεχίζω κανονικά στην ΑΕΚ…», ήταν το σχόλιο του νεαρού στόπερ στην εφημερίδα Goal.

Όπως έγινε γνωστό, η ουκρανική ομάδα προσπάθησε να την φέρει στην ΑΕΚ και να μην δώσει τα συμφωνημένα χρήματα για την μεταγραφή του Μανωλά. Συγκεκριμένα, οι Ουκρανοί πρότειναν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή να υπογράψει τώρα για το καλοκαίρι, όμως εκείνοι αρνήθηκαν και τόνισαν ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα βοηθούσαν – έστω και με λίγα χρήματα – την Ένωση.

Πλέον ο διεθνής (με την Ελπίδων) επιστρέφει στην ΑΕΚ και εξαρτάται από τη διοίκηση πως θα χειριστεί την υπόθεσή του. Πάντως, έχουν προκύψει πληροφορίες που θέλουν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης στον Μανωλά και να τον κρατήσει για μερικά ακόμα χρόνια στην ομάδα.

Υπάρχει και αγωνιστικό…

Το «διπλό» θα κυνηγήσει η ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Novasports 1). Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου καλούνται να αντιμετωπίσουν ακόμη ένα παιχνίδι σαν τελικό και να προσπαθήσουν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αφού στόχος παραμένει η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Ο 42χρονος προπονητής «πονοκεφαλιάζει» για την άμυνα, η οποία όλα δείχνουν πως είναι… πειραματική!

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αραματζής, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γεωργέα, Κοντοέ, Δέλλα και Καράμπελα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Μάκος και ο Καφέ, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Βάργκας. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λεονάρντο, δεξί ο Σιαλμάς και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λυμπερόπουλος (ή ο Μπέλεκ).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κωνσταντόπουλος, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Μανωλάς και Μπουγαΐδη.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου