ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Τους "πόνεσε" ο Καζίμ

Τους "πόνεσε" ο Καζίμ

Οι Τούρκοι με τίποτα δεν μπορούσαν να χωνέψουν τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και πήγαν να τα βάλουν με τον Καζίμ Ρίτσαρντς, ο οποίος ήταν στο ΣΕΦ. Δείτε τους επικούς διαλόγους που έλαβαν χώρα στον λογαριασμό του παίκτη στο Twitter.
O άσος του Ολυμπιακού παρακολούθησε από κοντά τον "τελικό" με την Γαλατασαράι.
Μέσω του Twitter μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία από το κατάμεστο ΣΕΦ και εν συνεχεία έγραψε σχετικά με το ματς.

Οι "πονεμένοι" οπαδοί της Γαλατασαράι δεν ήθελαν και ιδιαίτερη προσπάθεια για να αρχίσουν τα γαλλικά.

"Είμαι στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ". Τότε διάφοροι φίλοι της Γαλατά άρχισαν να τον ρωτούν με ποια ομάδα είναι, με τον ίδιο να μην απαντά. Ακόμα...

Στη συνέχεια ανέφερε: "Για να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει;" με τους φίλους της Γαλατά να συνεχίζουν τις ερωτήσεις και έναν φίλο του Ολυμπιακού να βάζει φωτιά στο... φιτίλι.

Στο τέλος του αγώνα είπε να πει την άποψη του για το παιχνίδι και κάπου εκεί ξεκίνησε μία πραγματική μάχη μέσω σχολίων: "Ωραίο παιχνίδι σήμερα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά, έβαλε γρήγορα καλάθια και κέρδισε".

Οι Τούρκοι απάντησαν με ύβρεις και απειλές, αλλά ο Καζίμ δεν σκιάχτηκε: "Υπάρχουν πολλοί ανόητοι άνθρωποι που δεν θέλουν να δουν την αλήθεια. Αν θέλετε κάντε με unfollow" και συνέχισε:

"Θέλετε να πω ψέματα; Θέλετε να πω πως δεν ξεκίνησε καλά ο Ολυμπιακός; Πφφφ.. Βρείτε κάτι να κάνετε με τη ζωή σας..."

Το τελευταίο του σχόλιο (σ.σ.: αναδημοσίευσε σχόλιο από φίλο του) μάλιστα ήταν ενδεικτικό του εκνευρισμού που του είχαν προκαλέσει οι οπαδοί της Γαλατά: "Γαμ@ τους χαιρέκακους οπαδούς-κάφρους! Πάντα γράφουν μαλα#@ες".

Hahahaha to many stupid people on here for real if you don't want to see the truth unfollow me!!!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου