ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«Κατάσκοπος» του Βαλβέρδε στο Χάρκοβο

«Κατάσκοπος» του Βαλβέρδε στο Χάρκοβο 

 2/3/2012 

ΑΣΠΑΘΙΟΥΟ βοηθός του Βαλβέρδε, Γιον Ασπάθιου αναμένεται να μεταβεί στο Χάρκοβο για να «κατασκοπεύσει» την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, Μέταλιστ σε αγώνα πρωταθλήματος.
Για την Ουκρανία και συγκεκριμένα το Χάρκοβο αναμένεται να πετάξει ο βοηθός του Ερνέστο Βαλβέρδε, Γιον Ασπάθιου, ώστε να παρακολουθήσει τον αυριανό αγώνα της Μέταλιστ με την Όμπαλαν Κιέβου για την 21 πρώτη αγωνιστική του Ουκρανικού πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θεωρείται άνευ ενδιαφέροντος αφού οι φιλοξενούμενοι 10 στροφές πριν το τέλος της φετινής σεζόν βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, έναντι 47 της  Μέταλιστ που είναι τρίτη.
Έτσι ο Ασπάθιου αναμένεται να βγάλει γενικά συμπεράσματα για τους Ουκρανούς αντιπάλους του Θρύλου, οι οποίοι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιήσουν και αρκετούς παίκτες «παγκίτες» σε ένα τόσο εύκολο εντός έδρας ματς. Βέβαια από την άλλη, επειδή προέρχονται από διακοπή πρωταθλήματος, ίσως αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα ώστε να βρουν τον απαραίτητο ρυθμό πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό είναι κάτι που το ξέρει μόνο ο προπονητής της Μέταλιστ Μίρον Μάρκεβιτς.
Ο Ασπάθιου λοιπόν θα μαζέψει χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του πρώτου δύσκολου αγώνα στην Ουκρανία, και τα τις μεταφέρει στον Βαλβέρδε για να καταστρώσουν καλύτερα τα πλάνα του ματς.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου