ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Preview: Άρης-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)

Preview: Άρης-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1) 

3/3/2012

Preview: Άρης-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1) 
Την ευχή των φίλων τους να αποδειχθεί ένα ντέρμπι «όλα τα λεφτά» συγκεντρώνει η κόντρα του Αρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε μια περίοδο που κι οι δύο «κιτρινόμαυροι» μαστίζονται από οικονομικά προβλήματα, θα επιδιώξουν με... νύχια και με δόντια να βρουν θαλπωρή στο τρίποντο! Ποιες οι σκέψεις Μασάδο και Κωστένογλου για την ενδεκάδα. Το ματς θα παρακολουθήσετε live από το sport-fm.gr

ΆΡΗΣ:

Την ώρα που στον Άρη αρχίζουν να βλέπουν φως στο οικονομικό, το ίδιο δικαιούνται να υποστηρίζουν ότι θα αντικρίσουν και στο τέλος της σεζόν μέσω της Ευρώπης. Αυτό δηλαδή που φαινόταν απίστευτο στα μισά της σεζόν με δυο αλλαγές προπονητών και την ομάδα καταρρακωμένη από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και την πρωτοφανή καθυστέρηση στις πληρωμές τώρα μοιάζει εφικτό.

Ο Μανουέλ Μασάδο και το… ραβδάκι του (δουλειά και αλλαγή κλίματος) βοήθησε τον Άρη να ορθώσει ξανά ανάστημα και να πιστέψει στις δυνάμεις τους με αποτέλεσμα το κακό ξεκίνημα να αποτελεί μια κακή ανάμνηση και το μέλλον να παρουσιάζεται ευοίωνο.

Από τη μία λόγω των πειστικών δεσμεύσεων της διοίκησης για λύση στο οικονομικό και από την άλλη λόγω της εικόνας της ομάδας μετά την έλευση του Πορτογάλου τεχνικού. Μια βελτίωση που αποτυπώνεται στο γήπεδο με τις βελτιωμένες εμφανίσεις και εξαργυρώνεται με εξαιρετικά αποτελέσματα (οκτώ ματς αήττητος).

Κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία του έχει κάνει πολλές ζημιές στο… σπίτι του, βασίζει πολλά στο καλό του… φεγγάρι και το λευκό απουσιολόγιο (πέραν του Τόχα). Ο Μασάδο θα παρατάξει σχήμα με ρόμβο, με τον Νέτο να ξεκινάει μεν στα δεξιά, αλλά στην άμυνα. Οι υπόλοιποι είναι λίγο πολύ γνωστοί και στις αναμενόμενες θέσεις.

Πιο αναλυτικά, τερματοφύλακας θα είναι ο Βελλίδης, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- οι Μίσελ, Σανκαρέ, Λαζαρίδης και Νέτο, σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ ο Παπαζαχαρίας, έχοντας στα πλάγια τους Καπετάνο, Φατί, πιο μπροστά τον Ούμπιντες, με το δίδυμο της επίθεσης να αποτελείται από τους Καστίγιο και Τριανταφυλλάκο.

H αποστολή: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ακόστα, Ούμπιντες, Τριανταφυλλάκος, Πρίττας, Καπετάνος, Ντίκο, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός.

AEK

Έχει καταλήξει σχεδόν το τελευταίο που σκέφτονται κάθε βδομάδα στην ΑΕΚ, αλλά υπάρχει και παιχνίδι. Και μάλιστα δύσκολο παιχνίδι. Διότι η αγωνία για το πότε θα δεήσουν οι μέτοχοι να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο, για το αν θα πάρει αδειοδότηση και για το πόσες «ιστορίες για αγρίους» σαν αυτή της μεταγραφής Μανωλά θ’ αναγκαστεί να ζήσει ακόμα, δεν είναι το μόνο που απασχολεί τον κόσμο της. Είναι και το αγωνιστικό -έστω κι αν ο πήχης έχει κατρακυλήσει στη συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, λοιπόν, που διεκδικεί πλέον τον ίδιο στόχο (αλλά και ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις, τόσο από την τεσσάρα του περσινού ματς, όσο και από την τριάρα του α’ γύρου), η ΑΕΚ θα ψάξει τη νίκη που λόγω ατυχίας -και Μανωλά- δεν πήρε με τον ΟΦΗ. Δυστυχώς για την ίδια, όμως, θα αναγκαστεί να το κάνει με αρκετές απουσίες -ειδικά στο κέντρο της άμυνας.

Διότι πέραν της απουσίας του (τιμωρημένου) Μανωλά, ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον νεαρό Μπουγαΐδη, που έχει χάσει πολλές προπονήσεις εξαιτίας του τραυματισμού του. Με δεδομένη, λοιπόν, τη λειψανδρία που ούτως ή άλλως υπάρχει στα στόπερ, θέση δίπλα στον Δέλλα θα πάρει υπηρεσιακά (όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν) ο Κοντοές.

Εκτός πλάνων, δε (πέραν του τραυματία Γκούντγιονσεν) είναι και ο Χοσέ Κάρλος, που έλειπε για αρκετές μέρες με άδεια στην Ισπανία και αποκλείστηκε από την αποστολή. Κάπως έτσι, το 4-3-3 που θα παρατάξει πιθανότατα ο Κωστένογλου θα διαμορφωθεί ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Κοντοές, Δέλλας και Γεωργέας. Στα χαφ θα βρεθούν οι Μάκος (σε ρόλο «σκούπας»), Καφές και Βάργκας και στην τριάδα μπροστά τους οι Λεονάρντο (αριστερά), Σιαλμάς (δεξιά) και Λυμπερόπουλος (κορυφή).

Η αποστολή: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης.

Πρόσφατη προϊστορία:

2010-11 Άρης-ΑΕΚ 0-4
2009-10 Άρης-ΑΕΚ 1-1
2008-09 Άρης-ΑΕΚ 1-1
2007-08 Άρης-ΑΕΚ0-1
2006-07 Άρης-ΑΕΚ 1-3

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου