ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....

 H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....
3/3/2012



Για ακόμα ένα σαββατοκύριακο οι ομάδες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στήνονται στη... σέντρα, με το ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο στην Ιταλία και το Τότεναμ-Γιουνάιτεντ στην Αγγλία να συγκεντρώνουν τα βλέμματα.
Στην Πρέμιερσιπ, η Τότεναμ υποδέχεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τον τίτλο, καθώς αν η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν πάρει το «τρίποντο» κινδυνεύει να μείνει πίσω στην «κούρσα» του πρωταθλήματος. Στο «Άνφιλντ» διεξάγεται το άλλο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, εκεί όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ. Στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι, φιλοξενεί τη Μπόλτον.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ρεάλ πηγαίνει... τρένο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υποδέχεται την Εσπανιόλ στο «Μπερναμπέου», με την ομάδα του Μουρίνιο να δείχνει ασταμάτητη. Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Χιχόν, σε ένα ματς που οι Καταλανοί αναμένεται να... ξεσπάσουν! Η τρίτη Βαλένθια, φιλοξενείται στη Γρανάδα.
Στο Καμπιονάτο, το ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο χωρίζει όπως κάθε χρόνο την «αιώνια» πόλη στα... δύο! Ανεξάρτητα από το βαθμολογικό κίνητρο, το γόητρο είναι... ικανό για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και όμορφο θέαμα με δυνατές συγκινήσεις. Η πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, Γιουβέντους υποδέχεται την αδύναμη Κιέβο, ενώ η δεύτερη Μίλαν έχει επικίνδυνη έξοδο στη Σικελία, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παλέρμο.
Στη Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, αφού φιλοξενεί την Μάιντς. Το ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στη «Μπάι Αρίνα», εκεί όπου Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου διασταυρώνουν τα... ξίφη τους. Η τρίτη στη βαθμολογία Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νυρεμβέργη.
Τέλος, στο Σαμπιονά, η Μονπελιέ δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Ντιζόν, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες απέναντι στην Αζαξιό. Το ντέρμπι για την είσοδο στην πεντάδα γίνεται στο «Βελοντρόμ», εκεί όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται την Τουλούζ.

                             



                                                         

                                                           

                                                           

                                                                

                                                                  

                                                                   
ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου