ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Σοβαρός και πειθαρχημένος στην Πάτρα

Σοβαρός και πειθαρχημένος στην Πάτρα

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και πειθαρχία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με την Ε.Α. Πατρών.
Με στόχο να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (3/3, 19:00) στην Πάτρα την τοπική Ενωση Αθλοπαιδιών για την 20η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ.
"Για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα στο παιχνίδι με την Ε.Α. Πατρών επιβάλλεται να βγάλουμε από το μυαλό μας τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παμβοχαϊκό που ακολουθεί την άλλη εβδομάδα", τόνισε στο επίσημο site του Ολυμπιακού ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, και συμπλήρωσε:

"Θα παίξουμε σε μία παραδοσιακά δύσκολη, για εμάς, έδρα με μία ομάδα που δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Με κάθε νίκη διασφαλίζουμε τη δεύτερη θέση και διατηρούμε τις ελπίδες που έχουμε, μαθηματικά, για την πρώτη".

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ε.Α. Πατρών θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση που θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου (3/3) στο κλειστό του Ρέντη και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα.

www.redplanet.gr/v

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου