ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πολλά τα προβλήματα για Μπόλονι

Πολλά τα προβλήματα για Μπόλονι 

2/3/2012

Πολλά τα προβλήματα για Μπόλονι
Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον κυριακάτικο (04/03, 19:30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Όλα δείχνουν ότι ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει τρία σημαντικά εργαλεία για την ενδεκάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» εν όψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους».

Τα νέα προβλήματα έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς του Ντάριο Κρέσιτς (αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και όλα δείχνουν πως πρόκειται για θλάση β’ βαθμού), του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και οι εξετάσεις που θα υποβληθεί θα δείξουν το διάστημα που θα απουσιάσει) και του Βλάνταν Ίβιτς (σε κάποιες ασκήσεις αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του στον προσαγωγό).

Τα παραπάνω προβλήματα αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα που ετοίμαζε ο Ρουμάνος τεχνικός για το παιχνίδι με το «τριφύλλι». Όλα δείχνουν ότι ένας εκ των Χαλκιά ή Γλύκου θα υπερασπιστεί την «ασπρόμαυρη» εστία στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, αφού δεν είναι έτοιμος ακόμα ο Έτο και μετά τον τραυματισμό του Σνάουτσνερ. Μάλιστα, ο 21χρονος μπακ έλεγε πως ήθελε πάντα να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα ως βασικός μαζί με τον κολλητό του, Κώστα Σταφυλίδη, όμως στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει πιθανότατα ο Λίνο.

Στην Πορτογαλία ο Βρύζας

Σήμερα ξεκινούν οι δύσκολες συζητήσεις του Ζήση Βρύζα με τη διοίκηση της Πόρτο για το ποσό που πρέπει ο ΠΑΟΚ να πληρώσει μετά την παραχώρηση του Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ.

Το ποσό φτάνει τα 1,2 εκατ. ευρώ και οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να το πληρώσουν τμηματικά, καταβάλλοντας αρχικά το 30%.

Μάλιστα, εκτός από τις διαπραγματεύσεις που θα έχει με τους Πορτογάλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παρακολουθήσει και το ντέρμπι της χώρας ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Πόρτο που θα γίνει στο Ντα Λουζ.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου