ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 3/3/2012 

Τις τελευταίες μέρες συνεχίζονται, με μεγαλύτερη… μανία, τα χτυπήματα κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, απο το ιντερνετικό συγκρότημα συμφερόντων Οντόνι.
24da516b0d3778cf8d4a5c69fa8e1cfe 
Η πράσινη οικογένεια των gazzetta.gr, leoforos.gr και sportdog.gr συνεχίζει με ένταση την προσπάθεια να δημιουργηθούν προβλήματα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με ψέμματα, με ειρωνίες, με συκοφαντίες… Με ότι χρειάζεται για να υποστηρίξουν οι κύριοι Οντόνι και Καποδίστριας τα συμφέροντα των εντολέων τους… Ήρθε η ώρα να δούμε το ρόλο τους αλλά και το ρόλο του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Νίκου Πατέρα σε αυτή την πικρή ιντερνετική ιστορία…
Το πράσινο μπουκέτο των σάιτ αυτών (gazzetta.gr, leoforos.gr και sportdog.gr) , αλλά και το katimagiko.gr, που ήταν η (αποτυχημένη) προσπάθεια αυτών των ανθρώπων να μπούν στην Ολυμπιακή οικογένεια, παίζουν τον τελευταίο καιρό έναν συγκεκριμένο ρόλο. Συγκεκριμένο αλλά και ευανάγνωστο!
Σήμερα θα αρχίσουμε το ξεγύμνωμα. Και απο τη Δευτέρα θα ακολουθήσει και… ντόμινο αποκαλύψεων. Για να ξέρουν, τόσο αυτοί που «λαδώνουν» αυτή τη μηχανή παραγωγής χολής κατά του Ολυμπιακού, όσοι και οι φίλοι τους, ότι η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ (τουλάχιστον) τους κοιτάζει στα μάτια και δεν παρασύρεται απο τα παιχνιδάκια τους…
Γιατί λοιπόν έχουν λυσσάξει, τον τελευταίο καιρό, τα μέσα του Ροδόλφου Οντόνι; Γιατί πυροβολούν μέσω… ανώνυμων σχολίων ή μέσω bloggers που δεν είναι παρά πληρωμένοι γραφιάδες που χωρίς τον παραμικρό δισταγμό γράφουν ψέμματα; Μα γιατί… προφανώς, οι φίλοι τους, δηλαδή ο κύριος Βγενόπουλος και ο κύριος Πατέρας, αυτό ακριβώς τους έχουν ζητήσει!
Με ποιo σκοπό; Αυτό το ξέρουν οι ίδιοι. Ίσως να έχουν καταλάβει ότι μπορούν να «μπούν» και με… ψίχουλα στον Παναθηναικό! Αυτά δηλαδή που έδιναν πάντα! Πώς όμως θα «μπούν» όταν έχουν φύγει σαν κυνηγημένα σκυλιά απο το πράσινο στρατόπεδο;
Είναι απλό. «Λαδώνουν» τη μηχανή και στοχοποιούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και φυσικά τον πρόεδρο του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι, δημιουργούν πόλωση και «κλίμα» έντασης και συσπειρώνουν τον κόσμο πίσω απο τον… πρώτο «ηγέτη» που θα προκύψει! Έτσι… νομίζουν, αφού τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι… πράσινοι οπαδοί!
Εκτός αν είναι… τυχαίο το ότι οι bloggers ανακαλύπτουν μέσα απο το gazzetta.gr ανύπαρκτες και φανταστικές επιθέσεις κατά του αργόσχολου Νίκου Πατέρα με τον οποίο δεν ασχολείται άνθρωπος σε αυτή τη χώρα! Εκτός αν είναι τυχαίο που οι «σχολιαστές» απο κάτω και οι «τυχαίοι» ομιλητές στα ραδιόφωνα γράφουν και λένε τα ίδια.
Εκτός αν είναι τυχαίες οι προτάσεις Βγενόπουλου να τιμηθούν οι Γιαννακόπουλοι, παρά τους τόνους λάσπης που τους έχουν ρίξει τα τελευταία τρια χρόνια οι φίλοι του ιδρυτή της ΠΕΚ! Ή μήπως είναι… εντελώς τυχαίο το ότι οι δυο «φευγάτοι» μιλάνε για «γέφυρες» στο τοπίο της διαλυμένης απο αυτούς πράσινης πολυμετοχικότητας;
Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Οι Βγενόπουλος και Πατέρας παίζουν παιχνίδι. Και οι μιντιακοί «μπροστινοί», στο παιχνίδι τους, είναι ο κύριος Οντόνι και ένας… Καποδίστριας (αυτός ειδικά, για… ιστορικούς και μόνο λόγους πρέπει να αλλάξει και όνομα)…
Αυτή ήταν ΠΑΝΤΑ η δουλειά αυτών των δυο! Παλαιότερα «μπροστινοί» και «αχυράνθρωποι» μεγαλοεπιχειρηματιών, τώρα των… «φευγάτων»!
Είπαμε όμως. Οι αποκαλύψεις θα πέφτουν βροχή. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι τέτοιο μέγεθος που δεν απειλείται απο «λούκια» και «κυκλώματα» που λειτουργούν με χαρτζιλίκια!
Ούτε μπορούν να τα βάλουν μαζί του καραβοκύρηδες χωρίς… καράβια και άνθρωποι που έχουν εξαφανίσει ως… άλλοι Χουντίνι τα χρήματα χιλιάδων μετόχων, με εταιρίες τους που έσκασαν σαν φούσκες και έχασαν δισεκατομμύρια!
Όπως η MIG του κ.Βγενόπουλου, που παρά τα δισεκατομμύρια που έχουν χαθεί απο την αξία των μετοχών της, δίνει διαφήμιση απο τις εταιρείες της στον όμιλο Οντόνι, τα μέσα του οποίου ρίχνουν λάσπη στον Ολυμπιακό και στους «αντιπάλους» του, μετόχους, εντός Παναθηναικού (βλέπε… Τζίγκερ και αδερφούς Γιαννακόπουλους).
Ο κύριος Οντόνι κάνει λάθος αν νομίζει ότι είμαστε ακόμα στην εποχή που άφηνε τη δικαιοσύνη να ψάχνει απο τα νησιά Κάιμαν μέχρι τον… Παναμά να βρεί τις μιντιακές εταιρείες «χαμαιλέοντες», που έστηνε μαζί με τους συνεργάτες του με τα… δυο και τα… τρια επώνυμα!
Το ότι οι κύριοι Οντόνι και Καποδίστριας αποφάσισαν να γίνουν… μπροστινοί των… μπροστινών, είναι δικαίωμα τους. Το να πετάνε λάσπη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όχι… Και θα το καταλάβουν σύντομα…
ΥΓ.: Εννοείται ότι ο χορός των αποκαλύψεων θα παρασύρει και όσους φοράνε μάσκες και χαμογελούν φιλικά πρός τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ή το παίζουν Ολυμπιακάρες… Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας δεν έχει ανάγκη απο ΕΦΙΑΛΤΕΣ…
ΥΓ.2: Κύριε Βγενόπουλε, αντί να χρηματοδοτείς αυτά τα σάιτ απο τα χρήματα των μετόχων, που έχουν ήδη επενδύσει στη MIG και έχουν χάσει δισεκατομμύρια, κοίταξε πώς θα δημιουργήσεις αξία στις μετοχές για να μειώσεις τις τεράστιες ζημιές τους! Και άσε τα μινιτιακά παιχνιδάκια και τα σχέδια σου για την δημιουργία πράσινης ασπίδας με καρδούλες και τριφύλλια!

www.olympiacos24.gr/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου