ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

«Ασπίδα» προστασίας από Λέσκοτ

«Ασπίδα» προστασίας από Λέσκοτ

18/4/2012
«Ασπίδα» προστασίας από Λέσκοτ
Προσπάθεια να απομακρύνει την προσοχή των φιλάθλων και του Τύπου από τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον Κάρλος Τέβες, έκανε με δηλώσεις του ο Τζόελ Λέσκοτ. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι θέλησε να σταθεί στο γεγονός ότι η ομάδα του κάνει μία προσπάθεια για τον τίτλο και δεν πρέπει να σχολιάζονται μεμονωμένα περιστατικά παικτών.

«Είναι πολύ σκληρό να κατηγορούν για όλα μόνο τον Μάριο. Είναι ένας νέας άνθρωπος που κάνει κάποια λάθη. Όλοι μας άλλωστε κάναμε σφάλματα σε αυτή την ηλικία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος άσος, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατέψει τον συμπαίκτη του. Πρόσθεσε μάλιστα ότι πλέον ό Ιταλός επιθετικός έχει μάθει από τα λάθη που έκανε.

Ο Λέσκοτ, όμως, σχολίασε και την επιστροφή στην ομάδα του Κάρλος Τέβες, λέγοντας: «Ο Κάρλος θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί και να έλειπε το ίδιο διάστημα που απουσίαζε και τώρα. Το σημαντικό είναι ότι επέστρεψε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει».

Αναφορικά με το παιχνίδι της Σίτι με την Γούλβς και της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ με την Έβερτον, ο Άγγλος αμυντικός δεν θέλησε να μειώσει τις δύο αντιπάλους των ομάδων του Μάντσεστερ, αλλά δεν πιστεύει ότι μπορούν να τους δημιουργήσουν προβλήματα.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου