ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

H αποστολή του ΘΡΥΛΟΥ

  H αποστολή του ΘΡΥΛΟΥ

17/4/2012 

Να γυρίσει στις νίκες θέλει ο Θρύλος
Πανέτοιμος για τηναναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα είναι ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος θέλει να "σβήσει" το άσχημο αποτέλεσμα με την Κέρκυρα, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Γι αυτό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε φρόντισε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του με τις προπονήσεις που ξεκίνησαν απο την Κυριακή του Πάσχα.
Μάλιστα πριν απο λίγο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και ο Ισπανός τεχνικός έκανε γνωστούς τους εκλεκτούς του για την αυριανή αναμέτρηση.
Αναλυτικά:
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με την προπόνηση που έγινε στις 14:00 στο Ρέντη. 
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Αμπντούν, ενώ ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές Μέλμπεργκ, Μόνχε, Μακούν, Ποτουρίδης, Δασκαλάκης, Μπάμποβιτς και Ιμπαγάσα θα  προπονηθούν η θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου