ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αρέσει στον Ζαρντίμ ο Μπα

Αρέσει στον Ζαρντίμ ο Μπα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον 21χρονο Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό της Ακαντέμικα, Αμπντουλαίγ Μπα, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο και θεωρείται ταλαντούχος και εξελίξιμος στόπερ.
Ο Ολυμπιακός εξετάζει διάφορες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, ειδικά απ' την στιγμή που ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίστηκε, ενώ ας μην ξεχνάμε πως και ο Όλοφ Μέλμπεργκ παραμένει σκεπτικός για το μέλλον του.
 
Οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με τους Άγγλους ασχολούνται με την περίπτωση του Ισπανού σέντερ-μπακ της Άστον Βίλα, Κάρλος Κουέγιαρ, αλλά παράλληλα κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Ο νέος προπονητής των Πειραιωτών, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχει αναφέρει στους ερυθρόλευκους ορισμένους παίκτες που του αρέσουν και ένας από αυτούς είναι και ο 21χρονος (1/1/1991) Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός της Ακαντέμικα, Αμπντουλαίγ Μπα, του οποίου τα δικαιώματα έχει η Πόρτο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις δυνατότητες του πανύψηλου (1.97μ) Αφρικανού στόπερ, ο οποίος θεωρείται απ' τους πιο εξελίξιμους και ταλαντούχους σέντερ-μπακ στην ιβηρική χερσόνησο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου