ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Θετική η παρουσία του Κατσίβελη στο Τρεβίζο

Θετική η παρουσία του Κατσίβελη στο Τρεβίζο

Θετική ήταν η παρουσία του Δημήτρη Κατσίβελη στην πρώτη μέρα του Eurocamp που διοργανώνει η adidas. Κέρδισε η ομάδα του συμβάλλοντας στη νίκη. Έπαιξαν εκεί παίκτες που είναι γεννημένοι απ' το '91 και μετά.
Ο νεαρός γκαρντ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κατσίβελης, έλαβε μέρος στην πρώτη μέρα του Eurocamp που διεξάγεται στο Τρεβίζο της Ιταλίας, με το "παρών" να δίνουν εκεί ορισμένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
 
Ο 21χρονος γκαρντ των Πειραιωτών αγωνίστηκε εκεί για 15 λεπτά, πετυχαίνοντας 2 πόντους. Επίσης, μάζεψε 2 ριμπάουντ, κέρδισε 2 φάουλ, έδωσε 1 ασίστ, ενώ έκλεψε και μία φορά την μπάλα.

Μάλιστα, η ομάδα του Δημήτρη Κατσίβελη νίκησε με σκορ 51-42, έχοντας για συμπαίκτες και αντιπάλους παίκτες που είναι γεννημένοι απ' το 1991 και μετά.

Στο συγκεκριμένο Eurocamp είχαν κληθεί να λάβουν μέρος τόσο ο Κώστας Παπανικολάου (αν και είναι γεννημένος το '90), όσο και ο Ζήσης Σαρικόπουλος, αλλά λόγω ότι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, δεν μπόρεσαν να δώσουν το "παρών".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου