ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

H διαφορά με Μέλμπεργκ στα 300 χιλιάρικα

H διαφορά με Μέλμπεργκ στα 300 χιλιάρικα

Η οικονομική διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό με τον Όλοφ Μέλμπεργκ είναι στα 300 χιλιάρικα. Στον Ολυμπιακό αναμένουν την απόφαση του Σουηδού, ο οποίος αναμένεται να μιλήσει εντός της εβδομάδας.
Απ' τον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως θα δείξουν (και δείχνουν) υπομονή με την περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ. Τον εμπιστεύονται, έχουν σε εκτίμηση την προσφορά του στην ομάδα και θέλουν να τον κρατήσουν στο μεγάλο λιμάνι. Του έχουν καταθέσει ήδη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του και περιμένουν την απάντηση του.
 
Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ουσιαστικά η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές φτάνει τα 300 χιλιάρικα. Η πειραϊκή ΠΑΕ έχει προτείνει στον Σουηδό στόπερ μονοετές συμβόλαιο με 1.000.000 ευρώ, αλλά ο έμπειρος αμυντικός επιθυμεί το κασέ του για την ερχόμενη σεζόν να φτάσει στο 1.300.000 ευρώ.

Στον Ολυμπιακό, όμως, δεν επιθυμούν να αυξήσουν την προσφορά τους, καθώς εκτιμούν πως και πάλι η πρόταση τους είναι πάρα πολύ καλή, με δεδομένο και την ηλικία του παίκτη. Ο Σκανδιναβός σέντερ-μπακ πλησιάζει τα 35 του χρόνια (3/9/1977) και το 1 εκ. ευρώ εκτιμούν πως είναι μία ικανοποιητική αμοιβή. Και απ' το ερυθρόλευκο στρατόπεδο τονίζουν πως αν και στους περισσότερους παίκτες πραγματοποιήθηκε μία μείωση που έφτασε το 40% στις αποδοχές, στον Όλοφ Μέλμπεργκ δεν έγινε αυτό, καθώς έπαιρνε 1.500.000 ετησίως τα προηγούμενα χρόνια.

Περιμένουν, λοιπόν, από την διοίκηση ο ποδοσφαιριστής να εκτιμήσει και εκείνος με την σειρά του τα δεδομένα ως έχουν, είτε με την οικονομική κατάσταση στην χώρα μας, είτε με τις μειώσεις που έγιναν στους συμπαίκτες του (τις οποίες και δέχθηκαν) και να βάλει... νερό στο κρασί του. Και απ' τον Ολυμπιακό περιμένουν μέσα στην εβδομάδα μία κίνηση απ' τον Σουηδό στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο Euro 2012 με την πατρίδα του.

Ο "βράχος" είναι ενήμερος για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, καταλαβαίνει πως στον Πειραιά δεν γίνεται να τον περιμένουν για πολύ, καθώς και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να οργανωθούν ενόψει της νέας σεζόν. Και σύμφωνα με το στενό περιβάλλουν του παίκτη θα δώσει σύντομα (εντός της εβδομάδας) μία απάντηση στη διοίκηση για τις προθέσεις του. Είτε θετική, είτε αρνητική.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου