ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Για δες ποιος μιλαει για...επιθεσεις !!!

 Για δες ποιος μιλαει για...επιθεσεις !!!

11/6/2012

Δεν σε καταλαβα κυριε Αλαφουζο...τι εννοεις δεχοσαστε επιθεσεις απο τον Πειραια? γιατι δεν γινεσαι πιο συγκεκριμενος να μην μπερδευομαστε?και οτι θα θερισουμε θυελλες...τι εννοεις κυριε Αλαφουζο? μας απειλεις? αν δεχεσαι επιθεση εσυ και η ομαδα σου να πας στο εισαγγελεα...(τοσους εχετε δικους σας) και να καταγγειλετε τι ειδους επιθεση δεχεστε...και στην τελικη ξερεις κατι? ΕΣΥ και το ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ δεν μπορειτε να μιλατε για επιθεσεις...το οποιο οχι μονο δεν τιμωρηθηκε απ το ΕΣΡ αλλα περασε και στο ντουκου ολη αυτη η ιστορια...γιαυτο λοιπον οταν μιλας για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πλενεις πρωτα το στομα σου με ανθονερο...ιδου καιτο παραδειγμα με την επιθεση κατα του Ολυμπιακου...συγκεκριμενα και οχι λογια του αερα....



Τα πάντα όλα! Στις ειδήσεις του ΣKAΪ,  είδαμε και αυτο... Στο σήμα της ΕΠΟ , το οποίο σημαίνει Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το οποίο παρουσίασε το ΣΚΑΪ για το θέμα της παραμονής του Ηρακλή στη Superleague, είχε ένα πολύ ενδιαφέρον και ειρωνικό μήνυμα! ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Μιλάμε φυσικά για το σηματάκι που έχουν κυκλοφορήσει τα ζωάκια με τα μεγάλα αυτάκια και κάποιοι το χρησιμοποιούν,είτε από εξυπνάδα, είτε από βλακεία...

Πως τώρα ένας σταθμός βάζει στο δελτίο ειδήσεών του ένα τέτοιο σήμα, ας το ψάξουν άλλοι. Για όσους δεν το πιστεύουν μπορούν να δουν το βίντεο (53min:30sec) .

Ποιος είχε Εταιρία Προστασίας...το ξέρουν όλοι ! Και κύριοι του ΣΚΑΪ ας είστε λίγο σοβαρότεροι και αντικειμενικοί γιατί όλοι κρίνεστε από τις πράξεις σας. Για να μη θυμηθούμε τους τελικούς μπάσκετ Α1 φέτος με τους άριστους εκφωνητές σας....
Το βιντεο βεβαια αφαιρεθηκε...για ευνοητους λογους....
Και ιδου οι τελευταιες δηλωσεις του κυριου Αλαφουζου...στο..twitter του

 «Δεχόμαστε επίθεση από Πειραιά» 

11/6/2012

«Δεχόμαστε επίθεση από Πειραιά»
Αιχμές για τον Ολυμπιακό άφησε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο εμπνευστής του εγχειρήματος της λαϊκής βάσης στον Παναθηναϊκό άφησε να εννοηθεί μέσω του Twitter πως οι «πράσινοι» δέχονται πόλεμο από τους «ερυθρόλευκους».

«Για την ιστορία σας δηλώνω ότι είναι σε εξέλιξη επίθεση εναντίον μας από Πειραιά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Όσον αφορά εσάς τους αντίπαλους, σπέρνετε ανέμους και, αν συνεχίσετε, θα θερίσετε θύελλες».

Ο ιδιοκτήτης του «ΣΚΑΪ» στις πιέσεις που δέχτηκε από φιλάθλους του Παναθηναϊκού να συναντηθεί με τον πρίγκιπα Φεϊζάλ απάντησε ως εξής: «ΟΚ κύριοι! Θα αναζητήσω τον Άραβα. Πιστεύω ότι μας δουλεύουν, αλλά θα προσπαθήσω».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου