ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός 0-0

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός 0-0


Η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού στάθηκε όρθια στη Μασσαλία καθώς απέσπασε ισοπαλία με σκορ 0-0 απέναντι στην Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική του NextGen Series.
Η τρίτη αγωνιστική του NextGen Series βρήκε τον Ολυμπιακό να χαμογελά. Οι Πειραιώτες πέρασαν αλώβητοι από την έδρα της Μαρσέιγ στη Γαλλία, παίρνοντας μία εύκολη ισοπαλία (0-0). Έχασαν μάλιστα ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν ακόμη περισσότερα από τον εν λόγω αγώνα.
Οι ποδοσφαιριστές του Μπερντ Στορκ έχουν τη δυνατότητα, μετά την αποψινή ισοπαλία, να ατενίζουν το μέλλον τους στον 6ο όμιλο με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο. Και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες φάσεις για γκολ. Στο 2’ ο Λυκογιάννης είδε τον Φαμπρί να αποκρούει το ωραίο φάουλ που εκτέλεσε. Στο 39’ ο Ολυμπιακός έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, όμως ο Φαμπρί έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ιωαννίδη. Ο Σαρλ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 45’.

Η επανάληψη άρχισε με τους ουρανούς να… ανοίγουν και τη δυνατή βροχή να δυσκολεύει τις δύο ομάδες στο παιχνίδι τους. Στο 60’ ο Ολυμπιακός είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Λύρας βγήκε τετ-α-τετ με τον Φαμπρί, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει!

Στο 62’ ήταν η σειρά του Μεντί να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα. Στο 70’, ο Λυκογιάννης με κεφαλιά αστόχησε για λίγο, χάνοντας ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία!

Στο 80’ ο Ανανί σημάδεψε το δοκάρι του Χουτεσιώτη μετά από ωραία προσπάθεια. Ο Γκίνο πήρε κίτρινη στο 91’ και ένα λεπτό μετά, στο 92’, κίτρινη αντίκρισε και ο Αζουνί. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να παίρνει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα εκτός έδρας, να φτάνει τους τέσσερις βαθμούς στο 6ο γκρουπ και να είναι σε θέση να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά στη διοργάνωση!

ΜΑΡΣΕΪΓ Κ20: Φαμπρί, Σαρλ, Πομιέ, Αντονιάν, Αζουνί, Μεντί, Ζομπεγιό (87’ Σαΐντ Αλί), Σαντιάγκο (29' Ρολάντ), Ανανί, Ομρανί, Λοϊακονό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Εμ. Σιώπης (86’ Γκίνο), Δημ. Σιώπης (67’ Πασαλίδης), Βουτσιώτης, Ρίκσπουν (55’ Σούκιας), Ιωαννίδης, Λύρας (86’ Δημακάκος).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου