ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Να 'χαμε να λεγαμε...αλλα δεν θα σας πω τι θα κλαιγαμε...

Και εκεινος το βιολι του...
25/9/2012

Τελικα πρεπει κατι να του φταιει.Πριν τον αγωνα ανακοινωση του στυλ "κατσε να φυλαμε τον πισινο μας"...μετα τον αγωνα ανακοινωση του στυλ "θελουμε αλλα δεν...μας αφηνουν".Και ποιοι δεν τους αφηνουν?...οι προσκυνητες τους.Ετσι λοιπον μετα τα ανεκδοτα που εχουν αφησει εποχη με τονΤσακ Νορις,τωρα ο συμπαθης κυριος Αλαφουζος θελει να δημιουργησει την δικια του μοδα "ΠΟΑ εναντιον ολων" και σε γενικες γραμμες καλα τα παει αφου μεσα απο το νεο γραφειο τυπου της ΠΑΕ ΠΟΑ (TWITTER)φροντιζει να διαδιδει γρηγορα αυτα τα ανεκδοτα.

Δυστυχως μαγκες ο ΠΟΑ μικραινει περισσοτερο μερα με την ημερα και σαν να μην φτανει η αγωνιστικη του κατρακυλα εχει και τους...και καλα διοικητικους παραγοντες αλλα "μαιμου" Γουιλιαμ Γουαλας να καλουν τον κοσμο τους να αντιδρασουν απεναντι σε αυτους που μετα απο τις κατραπακιες προσπαθουν να μας βγαλουν το ασπρο μαυρο...και πιστεψτε με τον θελω δυνατο τον βασικο μου αντιπαλο,για να εχουν μεγαλυτερη αξια οι φαπες που θα του ριχνω αγωνιστικα.

Δηλαδη εγω τι να υποθεσω με το φτωχο μου το μυαλο?Οτι ο κυριος Αλαφουζος προτρεπει τους οπαδους του Παναθηναικου να προβουν σε βιοπραγιες?Η πολιτεια τι κανει?
Η Superleague τι κανει που βλεπει εναν ακομα περαστικο απο το Ελληνικο ποδοσφαιρο να υποβαθμιζει με αυτη του την σταση το προιον που αντιπροσωπευει?

Καλο θα ηταν λοιπον ο εν λογω κυριος να ασχοληθει με τα πραγματικα προβληματα της ομαδας του και οχι να μπαινει σε εναν ανευ ορων επικοινωνιακο πολεμο διχως ουσια προσπαθωντας να αποπροσανατολισει τον κοσμο της ομαδας του απο το τι πραγματικα συμβαινει σε αυτο το πραγμα που λεγεται ΠΟΑ...κοινως...μοιραζουμε κουτοχορτο με την σεσουλα.

Πριν κλεισω το κειμενο μου αδερφια θα ηθελα να δωσω μια απαντηση σε ορισμενους φιλους της ομαδας μας που συνδεουν την αγωνιστικη εικονα του ΠΟΑ με τον Ολυμπιακο μας και που επειμελως προσπαθουν να μας περασουν πως "...οσο ο ΠΟΑ θα ειναι ετσι,τοτε κι εμεις να μην περιμενουμε κατι καλυτερο να δουμε στην δικια μας ομαδα"....ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ?

Απο που κι ως που θα πρεπει να δεχτω οτι η οργανωση της ομαδας μου εξαρταται απο την αγωνιστικη κατασταση του "αιωνιου εχθρου" μου?Κι αν αυτοι πεσουν στην Β'κατηγορια θα πρεπει να δεχτω αδιαμαρτυρητα και τον υποβιβασμο του Θρυλου μας? Η μηπως θα πρεπει να κανω τα στραβα ματια αν διαπιστωσω πως οι κινησεις σε μεταγραφικο επιπεδο δεν ειναι αυτες που πρεπει για να γινει καλυτερος ο Ολυμπιακος μας απλα και μονο για να "ειμαστε κοντα" με τους "πεθαμενους"?

Παραδειγματιζομαι με το καλυτερο και οχι με το χειροτερο αν θελουμε την ομαδα μας να ειναι αυτη που πρεπει αγωνιστικα.Εχω γηπεδο στολιδι και ενα προπονητικο απο τα καλυτερα της Ευρωπης για να μπαινω σε αυτη την λογικη.

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ" ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ....ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ...ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ.

με σεβασμο...

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου