ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

«Έχουμε λύσεις…»

«Έχουμε λύσεις…» 

26/9/2012

«Έχουμε λύσεις…»
Τη βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός διαθέτει τις λύσεις για να καλύψει τα κενά των τραυματιών Τοροσίδη και Αμπντούν εξέφρασε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με δηλώσεις του στη Nova. Ο Πορτογάλος προπονητής υποστήριξε πως η ευρεία νίκη επί του Πανθρακικού τόνωσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας του εν όψει των δύσκολων ματς που ακολουθούν απέναντι σε Ατρόμητο, Άρσεναλ και Αστέρα.

«Οι απουσίες είναι πάντα κάτι άσχημο. Όμως, εμείς βασιζόμαστε στους παίκτες οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για να μας βοηθήσουν. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους από έναν παίκτη για κάθε θέση για να συμμετέχουν στα παιχνίδια. Είμαστε σίγουροι ότι και οι παίκτες οι οποίοι θα παίξουν απ' την αρχή, αλλά και αυτοί που θα μπουν σαν αλλαγές θ' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας», τόνισε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η τριάδα των αγώνων που ακολουθούν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι η δυσκολότερη για τους Πειραιώτες από την αρχή της σεζόν, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει κάθε ματς… στην ώρα του. «Αυτή τη στιγμή μαζεύουμε τις δυνάμεις μας και ασχολούμαστε με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αυτό είναι το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος και δεν σκεφτόμαστε τα τρία επόμενα, αλλά μόνο αυτό. Γιατί με αυτό το παιχνίδι θα έχουμε την ευκαιρία να φθάσουμε στους 15 βαθμούς και να μπορέσουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση να προχωρήσουμε στη συνέχεια».

Ερωτηθείς αν θορυβήθηκε από την εμφάνιση του Ατρομήτου απέναντι στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Έχω δει τον Ατρόμητο να παίζει και με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως είναι μία ομάδα η οποία διαθέτει πολύ καλά οργανωμένη άμυνα, ένα αρκετά καλό κέντρο και σίγουρα μία απ' τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για τη νίκη επί του Πανθρακικού και την παρουσία κόσμου του Ολυμπιακού στο προσεχές παιχνίδι στο Περιστέρι ανέφερε: «Οι νίκες είναι πάντα σημαντικές. Στο δικό μας άθλημα, στο ποδόσφαιρο, ζούμε απ' αυτές. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι νικήσαμε. Επίσης, μία νίκη βοηθάει στην αυτοεκτίμηση των παικτών και ανεβάζει σίγουρα το ηθικό τους. Παίζουμε και προσπαθούμε να κερδίζουμε για τους φιλάθλους μας. Γι' αυτούς προσπαθούμε και είναι πάρα πολύ σημαντικό να είναι πάντα στο πλευρό μας. Εντός έδρας είναι σημαντικό. Αλλά εκτός έδρας είναι ακόμη πιο σημαντικό. Οι δύο νίκες που έχουμε πετύχει σε άλλα γήπεδα, κατά μεγάλο μέρος τις οφείλουμε σε αυτούς. Και τώρα που ο αντίπαλος θα είναι ακόμη πιο ισχυρός και πιο δύσκολος, είναι εξαιρετικά απαραίτητη η παρουσία τους».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου