ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ιμπαγάσα: "Συγνώμη, αλλά θέλω να νικάμε και παθιάζομαι"

Ιμπαγάσα: "Συγνώμη, αλλά θέλω να νικάμε και παθιάζομαι"

Ο Ιμπαγάσα ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του που τους μίλησε έντονα, και κυρίως από τον Μανιάτη. "Συγνώμη, αλλά θέλω να νικάμε και παθιάζομαι", είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ανέβασε τους τόνους μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, κάνοντας έντονες παρατηρήσεις και συστάσεις στους συμπαίκτες του, ώστε να βγάζουν ανάλογο πάθος και διάθεση για τρέξιμο μέσα στους αγώνες της ομάδας, επισημαίνοντας τους πως θα πρέπει να παλεύουν μέχρι το τέλος, είτε η ομάδα κερδίζει, είτε όχι.
Στην πρόσφατη προπόνηση των ερυθρολεύκων στο Ρέντη ο Αργεντινός χαφ, περισσότερο ψύχραιμος και ήρεμος αυτή την φορά, ζήτησε συγνώμη από τους υπόλοιπους (και κυρίως από τον Μανιάτη) για το αν ξέφυγε με τα λεγόμενα του, σχολιάζοντας τα εξής: "Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους σας και προσωπικά από τον Γιάννη (Μανιάτη), για τη συμπεριφορά που είχα στο παιχνίδι και μετά.

Αλλά είναι κάτι που δεν το ήθελα. Όλα έγιναν πάνω στην ένταση του αγώνα. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και παθιάζομαι, οπότε δεν μπορώ να βλέπω πράγματα που δεν είναι σωστά. Θέλω να νικάμε πάντα και με εκνευρίζει όταν κάποιοι δεν προσπαθούν όσο πρέπει να το πετύχουμε.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αντίδρασή μου ήταν σωστή, οπότε ζητάω συγνώμη. Πρέπει όλοι να προσπαθούμε. Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε. Ό,τι είπα, το είπα για το καλό της ομάδας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου