ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Καραπαπάς: "Δημιουργούν μία εικόνα που δεν είναι πραγματική"(audio)

Καραπαπάς: "Δημιουργούν μία εικόνα που δεν είναι πραγματική"(audio)

Με παρέμβασή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για όσα γράφονται και ακούγονται σχετικά με τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με δηλώσεις ξεκαθάρισε πως το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι οικογενειακό.

"Είπατε πως τα αποδυτήρια φλέγονται και πως γίνονται πολλά περιστατικά. Αν θεωρείται πολλά μια ένταση ανάμεσα στους Τζιμπούρ και Φουστέρ και ένα μικροεπεισόδιο του Πάντελιτς με τον Ντιόγκο σε διάστημα 3,5 μηνών, τότε δεν έχετε γνώση τι γίνεται στις άλλες ομάδες ή τι γινόταν παλιότερα στον Ολυμπιακό. Επίσης, είπατε πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι γράφουν οι εφημερίδες και τι λένε τα ραδιόφωνα. Για εμάς είναι θέμα, γιατί απευθύνονται σε εκατομμύρια κόσμου. Θέλουμε να γράφουν και να λένε αλήθειες. Τις αλήθειες που λένε οι αθλητές. Πρέπει να αναλογιστείτε και τη θέση των αθλητών. Για παράδειγμα οι Μανωλάς και Κάρολ είχαν μια δυσάρεστη έκπληξη χθες το πρωί", δήλωσε αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, με παρέμβασή του σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού "Sentra".

Για τα επεισόδια που έχουν δημοσιοποιηθεί τον τελευταίο καιρό υπογράμμισε: "Έχω την τύχη και τη χαρά να είμαι στις προπονήσεις και να ζω το οικογενειακό κλίμα. Δεν αδικεί την ομάδα αυτή η εικόνα; Δεν αρνηθήκαμε ότι συνέβησαν, αλλά να τα βάζουμε στο μέτρο τους. Δημιουργούν μια εικόνα που δεν είναι πραγματική. Και για αυτό θέλω να ακούσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και να είναι σίγουροι για αυτό, πως είμαστε μια οικογένεια και αυτά τα περιστατικά, τα ελάχιστα, τα χειριζόμαστε και τα λύνουμε".

Τέλος, για τη θέση που κράτησε ο Ζαρντίμ στα συγκεκριμένα περιστατικά, ανέφερε: "Το πώς συμπεριφέρεται κάθε άνθρωπος, είναι δική του τακτική και πολιτική. Το θέμα είναι να μην λέμε πως έγιναν επεισόδια που δεν συνέβησαν και να μην δίνουμε ένταση σε άλλα. Να μην αδικούμε την ομάδα. Έχουμε τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα από μια καλή ομάδα όπως είναι η Σάλκε και κοντεύουμε να πούμε πως έχουν διαλυθεί τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού".

Karapapas Sentra by olympiacos24
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου