ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Θα είναι έτοιμος ο πολύτιμος Λο με Κάχα

Θα είναι έτοιμος ο πολύτιμος Λο με Κάχα

Ο Λο συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και θα παρουσιαστεί πανέτοιμος κόντρα στην Κάχα στην πρεμιέρα της Euroleague (11/10). Ο ρόλος του είναι πολύτιμος στο παιχνίδι της ομάδας.
Το πόσο πολύτιμος είναι ο ρόλος του Έισι Λο στην ομάδα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Φάνηκε στην πράξη το πόσο σημαντική ήταν η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, καθώς από τότε που ήρθε στον Πειραιά (μαζί με τον Τζόι Ντόρσεϊ) οι ερυθρόλευκοι μεταμορφώθηκαν προς το καλύτερο φτάνοντας στην κορυφή.

Λόγω τραυματισμού, καθώς έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς, ο Αμερικανός γκαρντ έχει μείνει εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα.

Και για αυτόν τον λόγο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στα φιλικά προετοιμασίας τους οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται δίχως ένα πολύτιμο "γρανάζι" της ερυθρόλευκης μηχανής.

Λόγω της υπέροχης χημείας και ομοιογένειας που παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο οι Πειραιώτες, δεν αφήνουν να φανεί το κενό του 27χρονου πλέι-μέικερ, καθώς καλύπτουν την απουσία του εκ των έσω.

Είναι δεδομένο όμως πως με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Έισι Λο θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, τόσο στην δημιουργία με τις εμπνεύσεις, όσο και στην επίθεση με τα γρήγορα ντράιβ και τα ψύχραιμα του σουτ.

Προς το παρόν ο αριστερόχειρας σουτέρ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς το αιμάτωμα σιγά-σιγά υποχωρεί. Με την επιστροφή των Πρωταθλητών Ευρώπης από την Μόσχα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις μαζί με την ομάδα. Από εκεί και πέρα αναμένεται να πάρει κάποιον χρόνο συμμετοχής στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ στον Πειραιά, ώστε να τεσταριστεί η κατάσταση του, ενώ είναι δεδομένο πως θα παρουσιαστεί πανέτοιμος στην πρεμιέρα της Euroleague στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 11 Οκτωβρίου, με αντίπαλο την ισπανική Κάχα Λαμποράλ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου