ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Στην αποστολή Βλαχοδήμος και Τάτος!

Στην αποστολή Βλαχοδήμος και Τάτος!

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Ανδρέας Τάτος βρίσκονται σε αποστολή επίσημου αγώνα του Ολυμπιακού. Οι δύο παίκτες είναι στη 19άδα, όπως και ο Ράφικ Τζεμπούρ ενόψει του Σαββατιάτικου (29/9) ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο Ράφικ Τζεμπούρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, αλλά είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, έπειτα από τη συγκατάθεση τόσο του παίκτη όσο και του ιατρικού επιτελείου.

Με μία τελευταία, πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει στη διάθεσή του τον Ράφικ Τζεμπούρ, τον οποίο και συμπεριέλαβε στην αποστολή. Ο Αλγερινός επιθετικός έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βασίλης Τοροσίδης, Τζαμέλ Αμπντούν, Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάννης Φετφατζίδης, οι οποίοι έκαναν σήμερα θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις τεχνικής και δουλεύοντας πολύ στις στημένες φάσεις και στην τακτική τους, μέσω διτέρματος. Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα πάρει μαζί του στο Περιστέρι.

Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν το πρωί του Σαββάτου (29/9) στο Ρέντη στις 10:30 και οι τραυματίες θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου