ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η Γενική Συνέλευση των Μελών

Η Γενική Συνέλευση των Μελών

Οι αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ενθουσιασμός για τα πεπραγμένα της Διοίκησης που προχωρά γοργά προς την πλήρη οικονομική εξυγίανση, δημιουργώντας παράλληλα τμήματα ικανά για πρωταθλητισμό!
Το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού ΣΦΠ:
"Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (28/9), σύμφωνα με το Καταστατικό, στην αίθουσα της Λέσχης του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι, η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην οποία:

1. Επικυρώθηκαν τα  Πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης  της 30ης /1/2012.
2. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός  Απολογισμός.
3. Εγκρίθηκαν οι  Οικονομικές Καταστάσεις (Απολογισμός- Ισολογισμός) της χρήσης από 1/1/2011 έως 31/12/2011 και ο Προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων της προσεχούς ετήσιας χρήσης ( 1/1/2013 έως 31/12/2013).
4. Η  Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής απάλλαξε το Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για την περίοδο από 1/7/2011 έως 26/9/2012.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π."


Αξίζει να σημειώσουμε πως πολλά μέλη του σωματείου χαρακτήρισαν ως ένα μικρό θαύμα τα πεπραγμένα της Διοίκησης του Ερασιτέχνη, μιλώντας από το βήμα των ομιλητών στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών.

Τα μέλη έδωσαν πολλά συγχαρητήρια καθώς σε δύσκολες εποχές γενικότερα για την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό, κατέστη δυνατός ο διακανονισμός του χρέους που παρέλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο, δημιουργήθηκαν ομάδες οι οποίες είναι ικανές να κάνουν εφέτος πρωταθλητισμό και ταυτόχρονα δημιουργούνται συνθήκες για την περαιτέρω ανάπτυξη των Ακαδημιών!

Το θετικό αυτό κλίμα δίνει τη δύναμη σε όλους όσοι στελεχώνουν Διοικητικά τον Ερασιτέχνη να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο ώστε με την έμπρακτη στήριξη από τα μέλη και τους φιλάθλους να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι η πλήρης οικονομική εξυγίανση του σωματείου!


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου