ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ξέσπασε στα αποδυτήρια ο Ιμπαγάσα

Ξέσπασε στα αποδυτήρια ο Ιμπαγάσα

Ξέσπασε στα αποδυτήρια ο Ιμπαγάσα και έκανε παρατηρήσεις στους συμπαίκτες του. "Είμαι 36 χρονών και τρέχω συνέχεια. Εσείς που είστε νεώτεροι γιατί δεν το κάνετε;", είπε μεταξύ άλλων.
"Άστραψε και βρόντηξε" στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ο Αριέλ Ιμπαγάσα, λίγο μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό. Παρά το γεγονός πως οι Πειραιώτες νίκησαν εύκολα τον Πανθρακικό με σκορ 4-1, ο Αργεντινός χαφ παρουσιάστηκε ενοχλημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει εκεί, βάζοντας τις φωνές σε εκείνους.
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, ήταν ενοχλημένος από το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο οι συμπαίκτες του έδειχναν σημάδια χαλάρωσης, με ορισμένους από αυτούς να μην τρέχουν όσο θα έπρεπε στο γήπεδο.

"Είμαι 36 χρονών και τρέχω συνέχεια. Εσείς που είστε νεώτεροι γιατί δεν το κάνετε; Βγάλτε περισσότερο πάθος και διάθεση στο παιχνίδι. Επειδή προηγηθήκαμε νωρίς, ορισμένοι χαλαρώσατε. Πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Δεν έχει σημασία μόνο η νίκη, αλλά και το πως παίζουμε", τόνισε στους υπόλοιπους, μεταξύ άλλων, ο Λατινοαμερικανός μέσος, ο οποίος ήταν και ο MVP της εν λόγω αναμέτρησης.

Περιττό να σας αναφέρουμε πως όλοι οι παίκτες των Πειραιωτών τον άκουγαν στα αποδυτήρια με μεγάλο σεβασμό και όσο η φωνή του ακουγούταν στον χώρο κανείς δεν είπε κουβέντα!

Μάλιστα ακόμη και ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ήταν "παρών" στο γεγονός, άφησε τον ποδοσφαιριστή του να μιλήσει, επισημαίνοντας στους υπόλοιπους να τον ακούν, καθώς μέσα στο γήπεδο με την αγωνιστική του συμπεριφορά δίνει το παράδειγμα σε όλους.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θέλησε να έχει και τετ-α-τετ τόσο με τον Γιάννη Φετφατζίδη, όσο και με τον Κώστα Μήτρογλου, δίνοντας τους ορισμένες συμβουλές και κάνοντας τους παράλληλα ορισμένες παρατηρήσεις, με σκοπό να βελτιώσουν την αγωνιστική τους συμπεριφορά ως προς το σύνολο της ομάδας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου