ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...
25/9/2012

ΙΣΠΑΝΙΑ


Μουρίνιο: «Είμαι στην αρχή της καριέρας μου»!

25/9/2012
Μουρίνιο: «Είμαι στην αρχή της καριέρας μου»!
Μπορεί να είναι μόλις 49 χρονών, μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει νωρίς. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι τόσο δυνατή που βλέπει τον εαυτό του στους πάγκους ομάδων ακόμα και στα 70 του, ακολουθώντας το… παράδειγμα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μάλιστα, το γεγονός ότι έχει πετύχει πολλές και σπουδαίες επιδόσεις στην προπονητική του καριέρα, δεν τον πτοεί και συνεχίσει για νέες επιτυχίες στο μέλλον! «Καταλαβαίνω απόλυτα για ποιο λόγο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συνεχίζει να δουλεύει σε αυτή την ηλικία και νομίζω ότι θα κάνω το ίδιο και εγώ. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον να προπονώ. Αλλά είμαι ακόμα μικρός, καθώς τον προσεχή Ιανουάριο θα γίνω μόλις 50», τόνισε αρχικά και συνέχισε στη συνέντευξη του: «Βέβαια, όταν γίνεται 50, είναι μια ηλικία που σε κάνει να κοιτάς το παρελθόν σου, αλλά να κοιτάς και μπροστά. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος, γιατί πιστεύω πως ότι έχει κατακτήσει, είναι εξαιρετικό. Παράλληλα κοιτάζω και στο μέλλον και νιώθω καλύτερος από ποτέ, πιο ισχυρός από ποτέ, με περισσότερη εμπειρία και πιστεύω ότι είμαι στην αρχή της καριέρας μου»!

Κούπα και «πακέτο» ο Μέσι!

 25/9/2012
Κούπα και «πακέτο» ο Μέσι!
Παραδέξου το. Κάποια από τις αμέτρητες φορές που ο Λιονέλ Μέσι έχει πανηγυρίσει με την ψυχή του ένα γκολ με μια Χετάφε, σε κάποιο παιχνίδι Κυπέλλου ή σε κάποιο των ομίλων π.χ. του Champions League έχεις αναρωτηθεί: «Καλά, δεν έχει βαρεθεί; Πώς καταφέρνει και ενθουσιάζεται τόσο»; Αν ήξερες όμως αυτό που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «AS» (κι εφόσον αυτό ισχύει) ίσως καταλάβαινες γιατί… το χαίρεται με την ψυχάρα του. Διότι τη δόξα πολλοί εμίσησαν (αν και ο Μέσι μονάχα λόγω υπερβολής μπορεί να το πάθει). Αλλά το χρήμα ουδείς. Πόσω μάλλον το χρήμα που… αυγατίζει, όσο περισσότερες κούπες κατακτάς! Όταν λοιπόν για κάθε κατάκτηση τίτλου στο συμβόλαιο σου προβλέπεται όρος που προβλέπει αύξηση των αποδοχών σου και εκτίναξή τους πλέον στα 18 εκατ. ευρώ (ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει η εφημερίδα της Μαδρίτης), λογικό είναι να σκοράρεις -και να πανηγυρίζεις- παντού! Άλλωστε, όλο και πιο προφανές γίνεται ότι βασικός λόγος της κατάθλιψης του «απέναντι», Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι πως δεν παίρνει αδιανόητα λεφτά, αλλά απλά… αμέτρητα λεφτά. Ανεξάρτητα πάντως από το τι κάνει ο Πορτογάλος και το αν θα «φουσκώσει» το συμβόλαιό του, ο Μέσι δεν έχει τέτοιες ανησυχίες. Οι 14 κούπες που ‘χει πανηγυρίσει να ‘ναι καλά, οι οποίες έχουν πολλαπλασιάσει τις αποδοχές του (18 εκατ. για όποιον μπόρεσε να το ξεχάσει) και τον έχουν κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο πίσω από τον Σάμιουελ Ετό. Αλλά και οι εμπορικές συμφωνίες του, που του αποφέρουν ελαφρώς λιγότερα από τις αγωνιστικές (περίπου 15 εκατ. ευρώ) κι έχουν κάνει… κρίσιμες τις συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Διότι αν δεν καταφέρει να αυξήσει τις αποδοχές του (οι οποίες όταν υπεγράφη το προηγούμενο ανερχόταν στα 10,5 εκατ. ευρώ) η απόφαση θα είναι πια μονόδρομος: Θα πρέπει να βρει… και μια δεύτερη δουλειά για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα! 

«Δεμένος» από τη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

25/9/2012
«Δεμένος» από τη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Αμφίβολος ο Φαλκάο

25/9/2012
Αμφίβολος ο Φαλκάο
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Φαλκάο να μην αγωνιστεί αύριο στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπέτις σε εξ αναβολής παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Κολομβιανός επιθετικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να τον έχει στην αποστολή του αγώνα αλλά δεν θέλει να πιέσει τον παίκτη και να κινδυνέψει έναν μεγαλύτερο τραυματισμό. Η συμμετοχή του θα κριθεί σε ένα μεγάλο βαθμό από τη σημερινή προπόνηση. Εάν λάβει μέρος σε αυτή κανονικά τότε θα βρεθεί στην αποστολή του αγώνα.

Άρχισαν προπονήσεις οι Μπανέγκα, Γκάγκο

25/9/2012
Άρχισαν προπονήσεις οι Μπανέγκα, Γκάγκο
Τις προπονήσεις με τη Βαλένθια άρχισαν σήμερα οι Μπανέγκα και Γκάγκο για πρώτη φορά μετά από την αποθεραπεία για τους τραυματισμούς που είχαν υποστεί. Όπως είναι λογικό οι δύο αργεντινοί έκλεψαν την παράσταση λόγω της απουσίας τους, με τα βλέμματα περισσότερο να συγκεντρώνονται στον Μπανέγκα. Θυμίζουμε ότι ο Μπανέγκα απουσίασε για περίπου επτά μήνες καθώς είχε σπάσει τον αστράγαλό του μετά από το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του, ενώ ο Γκάγκο είχε υποστεί διάσειση στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αργεντινής με το Περού. Ο Γκάγκο εκτιμάται ότι θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της Βαλένθια με την Σαραγόσα για το πρωτάθλημα.

Ινιέστα, η επιστροφή

25/9/2012
Ινιέστα, η επιστροφή
Έτοιμος να επιστρέψει στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, είναι ο Αντρές Ινιέστα. Ο μέσος των «μπλαουγκράνα» είχε τραυματιστεί στον αγώνα της εθνικής Ισπανίας απέναντι στη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, όμως σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, έχει ξεπεράσεις πλήρως τον τραυματισμό του. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν ο 28χρονος χαφ θα μπορεί να δώσει το «παρών» στην επόμενη αγωνιστική της Primera Division απέναντι στη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Να υπενθυμίσουμε πως ο Ινιέστα λόγω του συγκεκριμένου τραυματισμού έλειπε από τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα κόντρα στις Χετάφε, Σπαρτάκ Μόσχας και Γρανάδα.

Επαφές για ανανέωση με Τσάβι

25/9/2012
Επαφές για ανανέωση με Τσάβι
Διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τσάβι άρχισε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Ιβάν Κορέτζα. Ο «εγκέφαλος» του καταλανικού συλλόγου δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014 και πρόθεση της διοίκησης είναι να… συνταξιοδοτηθεί στη Βαρκελώνη. «Η διοίκηση μάς έχει ενημερώσει για την πρόθεσή της να επεκτείνει τη συνεργασία με τον Τσάβι βελτιώνοντας τις αποδοχές του. Είμαστε ευγνώμονες και ελπίζουμε πως τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως θέλουν και οι δύο πλευρές. Είμαι πεπεισμένος πως θα τα βρούμε», ανέφερε ο εκπρόσωπος του 32χρονου άσου. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ήδη έχει εξαγγείλει πως θα συζητήσει σύντομα με τον Λιονέλ Μέσι για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2016. Τον ερχόμενο Ιούνιο μένουν ελεύθεροι οι Κάρλες Πουγιόλ, Κριστιάν Τέγιο και Μαρκ Μουνιέσα, όπως και ο Ερίκ Αμπιντάλ, ενώ το καλοκαίρι του 2014 πέραν του Τσάβι λήγουν και τα συμβόλαια των Νταβίντ Βίγια, Βίκτορ Βαλντές, Μάρτιν Μοντόγια και Μαρκ Μπαρτρά.

Έτοιμος για νέο «θαύμα» ο Πουγιόλ

25/9/2012
Έτοιμος για νέο «θαύμα» ο Πουγιόλ
Ικανός να αναγκάσει τους γιατρούς να… σκίσουν τα πτυχία τους δείχνει και πάλι ο Κάρλες Πουγιόλ. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα είχε αποχωρήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και στον αγώνα με τη Χετάφε με κάκωση συνδέσμων και ο χρόνος αποθεραπείας του ήταν σύμφωνα με εκτιμήσεις 4-6 εβδομάδες, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να προλάβει το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» στις 7 Οκτωβρίου. Η «Sport» στο σημερινό της φύλλο αναφέρει πως ήδη ο πολύπειρος αμυντικός είναι σε προχωρημένο στάδιο αποθεραπείας και θα ανεβάσει στροφές τις επόμενες ημέρες με στόχο αυτό που μέχρι πρότινος φάνταζε ακατόρθωτο. Μάλιστα η καταλανική εφημερίδα απαριθμεί άλλες 22 περιπτώσεις («τα 22 θαύματα του Πουγιόλ», όπως τα χαρακτηρίζει), όπου διέψευσε τις εκτιμήσεις των γιατρών κι επέστρεψε πολύ πιο γρήγορα του αναμενόμενου στη δράση.

Πλησιάζει Ραούλ και Σαντσίς ο Κασίγιας

25/9/2012
Πλησιάζει Ραούλ και Σαντσίς ο Κασίγιας
Στην τρίτη θέση των περισσότερων εμφανίσεων στο πρωτάθλημα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος αγωνίστηκε στη χθεσινή νίκη (2-0) της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο. Ο αρχηγός της «βασίλισσας» και της εθνικής Ισπανίας έχει φτάσει τις 462 συμμετοχές, ενώ πιο πάνω από εκείνον είναι μόνο ο Ραούλ (550) και ο Μανουέλ Σαντσίς (524). Όσον αφορά συνολικά στο πρωτάθλημα, ο διεθνής τερματοφύλακας είναι 14ος στη σχετική κατάταξη.
Οι περισσότερες συμμετοχές στη Ρεάλ Μαδρίτης 

Θέση Όνομα (Καριέρα) Εμφανίσεις
  1      Ραούλ (1994-2010) 550
  2      Μανουέλ Σαντσίς (1983-2001) 524
  3      Ίκερ Κασίγιας (1999-σήμερα) 462
  4      Κάρλος Σαντιγιάνα (1971-1988) 461
  5      Φερνάντο Ιέρο (1989-2003) 439
  6      Φρανθίσκο Χέντο (1983-1971) 428
  7      Πίρι (1964-1979) 417
  8      Χοσέ Καμάτσο (1973-1989) 414
  9      Μίτσελ (1981-1996) 404
 10     Γκούτι (1995-2010) 387
 

 ΑΓΓΛΙΑ


Νέο πλήγμα με Βίντιτς

25/9/2012
Νέο πλήγμα με Βίντιτς
Ξανά άτυχος ο Νεμάνια Βίντιτς! Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο δίμηνο, μετά τη νέα επέμβαση που υποβλήθηκε στο δεξί, ταλαιπωρημένο του γόνατο, κάτι που γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωσή τους οι «κόκκινοι διάβολοι». Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός παραπονέθηκε για πόνους στο δεξί γόνατο πριν το ματς με την Λίβερπουλ και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφάσισε τελικά να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι του «Άνφιλντ». Οι εξετάσεις του ιατρικού επιτελείου των «κόκκινων διαβόλων» ωστόσο έδειξαν ότι πρόβλημα ήταν αρκετά πιο σημαντικό και ο 30χρονος στόπερ θα έπρεπε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση, μετά από αυτήν που τον άφησε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν πέρυσι τον Δεκέμβριο. Αυτή έλαβε χώρα χθες και πλέον ο Βίντιτς αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά από οκτώ εβδομάδες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει: «Ο Νεμάνια Βίντιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μηνίσκο του δεξιού γονάτου και θα μείνει εκτός για περίπου οκτώ εβδομάδες. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ως προληπτικό μέτρο, αποφάσισε να τον ξεκουράσει το σαββατοκύριακο, μετά τα παράπονά για κόπωση στο γόνατο. Περεταίρω εξετάσεις όμως έδειξαν πόσο σημαντικό ήταν το πρόβλημα. Ο κεντρικός αμυντικός εγχειρίστηκε αυτήν την ενδομάδα και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες».

Ντεμπούτο «Τυπάρα» με τους... μικρούς

25/9/2012
Ντεμπούτο «Τυπάρα» με τους... μικρούς
Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Φούλαμ πραγματοποίησε ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο «Τυπάρας» βέβαια, δεν αγωνίστηκε σε ματς της πρώτης ομάδας, αλλά εκείνης των U-21 κόντρα στην αντίστοιχη της Μάντσεστερ Σίτι. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για 63 λεπτά και -όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας- είχε καλή απόδοση. Για την ιστορία, η Φούλαμ ήταν αυτή που επικράτησε 1-0 και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ στη φάση του γκολ συμμετοχή είχε και ο Καραγκούνης, ο οποίος βέβαια δεν βλέπει την ώρα που θα παίξει και με τους… συνομήλικούς του!

Τέλος η συνεργασία Umbro-Τέρι

25/9/2012
Τέλος η συνεργασία Umbro-Τέρι
Η απόσυρση του Τζον Τέρι από την εθνική Αγγλίας και η συμμετοχή του στην ακροαματική διαδικασία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έκανε την Umbro να αποσύρει τη χορηγία της προς τον άσο της Τσέλσι, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει να προστατεύσει το εταιρικό της προφίλ. Ο Τέρι αποτελούσε έναν από τους βασικούς «πρέσβεις» της εταιρείας αθλητικών ειδών, ωστόσο η Umbro αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Όπως αποκαλύπτει η «Daily Telegraph», το συμβόλαιο της συνεργασίας των δύο πλευρών έληξε και ενώ υπήρχαν σχέδια για την ανανέωσή του κάτι τέτοιο δεν θα πραγματοποιηθεί. Παρά την αθώωση του Τέρι από τα πολιτικά δικαστήρια, τα στελέχη της Umbro θεωρούν αρκετά πιθανή την τιμωρία του Άγγλου άσου από την FA και θέλουν να αποφύγουν τη σύνδεση του ονόματος της φίρμας με κάποιον αθλητή, στον οποίο έχει επιβληθεί ποινή.

Δέχεται απειλές ο διαιτητής του Λίβερπουλ-Μαν.Γιουνάιτεντ

25/9/2012
Δέχεται απειλές ο διαιτητής του Λίβερπουλ-Μαν.Γιουνάιτεντ
Καταγγελία στην αστυνομία έκανε ο διαιτητής Μαρκ Χάλσεϊ επειδή δέχεται απειλές, μετά το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο «σφύριξε»! Ο διαιτητής είχε αρκετά «τιτιβίσματα» εναντίον του σχετικά με την μάχη που έδωσε το 2009 με τον καρκίνο που τον χτύπησε στον λάρυγγα. Ο Χάλσεϊ ξεσήκωσε διαμαρτυρίες, επειδή απέβαλε τον Σέλβεϊ και έδωσε στους φιλοξενούμενους το πέναλτι. «Η οικογένεια μου απευθύνθηκε στην αστυνομία. Θα τους μιλήσω την Τετάρτη μετά τον αγώνα Σαουθάμπτον - Σέφιλντ Γουέντσντεϊ». Τις φραστικές επιθέσεις στον διαιτητή κατήγγειλε και η Ενωση Επαγγελματιών Διαιτητών, η οποία επιβεβαίωσε ότι οι επιθέσεις δεν έγιναν κατευθείαν στον Χάλσεϊ καθώς κανείς επαγγελματίας ρέφερι δεν έχει λογαριασμό στα Social Media.

Γουόλκοτ: «Να γίνω θρύλος όπως ο Ανρί»

25/9/2012
Γουόλκοτ: «Να γίνω θρύλος όπως ο Ανρί»
Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ και να γίνει ένας θρύλος για τους «κανονιέρηδες», όπως και ο Τιερί Ανρί, εξέφρασε με δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο ο Θίο Γουόλκοτ. «Σκέφτομαι τον Ανρί που ήρθε στην ομάδα σε ηλικία 22 ετών και τον θρύλο που έγινε μετέπειτα. Ελπίζω να γίνω κι εγώ ένας θρύλος, όπως και αυτός, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης», τόνισε ο 23χρονος άσος και ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι η θέση στην οποία του αρέσει να αγωνίζεται. «Σίγουρα θέλω να παίζω μπροστά. Νομίζω ότι έμαθα πολλά παίζοντας στη δεξιά πτέρυγα», τα λόγια του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ξεκαθαρίζοντας ότι τα χρήματα δεν είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει επεκτείνει ακόμη την συνεργασία του με την ομάδα του Λονδίνου. «Ποτέ δεν τέθηκε θέμα χρημάτων, δεν είμαι αυτού του είδους ο παίκτης. Αν είχα αντίστοιχο πρόβλημα, θα είχα φύγει από το καλοκαίρι. Μου δόθηκε η δυνατότητα να αποχωρήσω αλλά δεν το ήθελα. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω αν φύγω. Πάντα ήθελα να είμαι παίκτης της Άρσεναλ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε υπομονή», σχολίασε.

  ΙΤΑΛΙΑ



«Ιδανικός ο Πίπο για τη Μίλαν»

25/9/2012
«Ιδανικός ο Πίπο για τη Μίλαν»
Τον Φιλίπο Ιντζάγκι έχρισε ως διάδοχό του στη Μίλαν ο Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε στο περιοδικό « Chi» και, αν και δικαιολόγησε εν μέρει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τα ατυχή αποτελέσματα, τόνισε πως ο «Σούπερ Πίπο» είναι η ιδανική λύση, εφόσον η διοίκηση της Μίλαν απολύσει τον προπονητή. Τα σενάρια που θέλουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποτελεί παρελθόν από τη Μίλαν ολοένα και φουντώνουν. Τα αποτελέσματα των «ροσονέρι» δεν είναι καλά, οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη και όλοι βλέπουν ως πιθανό αντικαταστάτη του Αλέγκρι είτε τον Μάουρο Τασότι, είτε τον Πίπο Ιντζάγκι. Ο πρώην προπονητής της Μίλαν, Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Chi» πήρε σαφή θέση υπέρ του «Σούπερ Πίπο». «Ο ιδανικός διάδοχός μου είναι ο Ιντζάγκι. Μιλάμε συνεχώς στο τηλέφωνο και τον βλέπω πολύ «ζεστό» στο να αναλάβει τις ευθύνες του. Θεωρώ πως είναι αυτός που μπορεί να δώσει την ενέργεια που λείπει από την ομάδα. Ακούω για τον Τασότι, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα, αλλά και για τον Σπαλέτι, που τώρα τελευταία φέρεται ως πιθανός να πάρει τη θέση του Αλέγκρι. Αν ο Μασιμιλιάνο φύγει από τη Μίλαν, ο Ιντζάγκι πρέπει να πάρει τη θέση του», τονίζει ο Αντσελότι. Ο Ιντζάγκι, όμως, δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία. «Διαφωνώ. Μπορεί να είναι νέος ως προπονητής, ωστόσο έχει πολλές παραστάσεις ως παίκτης και μπορεί να περάσει τις ιδέες του στους ποδοσφαιριστές. Την εμπειρία που έχει ο Πίπο την έχουν ελάχιστοι προπονητές», σημειώνει ο προπονητής της Παρί. Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Αντσελότι προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Αλέγκρι για τα ατυχή αποτελέσματα. «Θεωρώ πως ο Αλέγκρι πρέπει να μείνει στη θέση του. Το καλοκαίρι η Μίλαν έχασε πολλούς παίκτες, τόσο τους έμπειρους «γερουσιαστές», όσο και τα αστέρια της. Δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο Μασιμιλιάνο. Κανείς δεν θα μπορούσε», τονίζει ο Αντσελότι.

«Κόψε τη μπίρα για να κάνεις καριέρα»

25/9/2012
«Κόψε τη μπίρα για να κάνεις καριέρα»
Με τον Άμπελ Ερνάντες τα έβαλε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, μιλώντας μετά το παιχνίδι της ομάδας του στο Μπέργκαμο και την ήττα από την Αταλάντα. Σύμφωνα με τον ιδιόρρυθμο παράγοντα ο Ουρουγουανός επιθετικός θα πρέπει να αλλάξει τρόπο ζωής και να αφοσιωθεί περισσότερο στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Οι απανωτές ήττες της Παλέρμο στις πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο ανάγκασαν τον πρόεδρο της ομάδας, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι να απολύσει τον προπονητή Τζουζέπε Σανίνο και να προσλάβει τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Τα αποτελέσματα, ωστόσο παραμένουν αρνητικά, αφού την περασμένη Κυριακή η Παλέρμο υποχρεώθηκε σε ήττα με 1-0 από την Αταλάντα. Μετά την νέα αποτυχία της ομάδας του, ο Τζαμπαρίνι τα έβαλε με τον Άμπελ Ερνάντες, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παλέρμο ο Ουρουγουανός θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του. «Είμαι απογοητευμένος με τον Ερνάντες. Θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει να πίνει μπίρα και να συχνάζει στις ντισκοτέκ, αν θέλει να κάνει καριέρα. Στο τελευταίο ματς μας έλειψε η προσφορά των επιθετικών και ο Άμπελ θα μπορούσε να προσφέρει στον τομέα αυτό. Αλλά πώς να το κάνει αν σκέφτεται μόνο τη διασκέδαση;» αναρωτήθηκε ο Τζαμπαρίνι. Η αλλαγή προπονητή δεν έφερε το αποτέλεσμα που ήλπιζαν οι φίλοι της Παλέρμο. «Ο νέος προπονητής ήταν λίγες μέρες στην ομάδα. Δεν είναι μάγος, δεν γίνεται να μεταμορφώσει την ομάδα, που όμως παρουσίασε βελτίωση. Είδα κάποια θετικά σημάδια. Το πρόβλημα είναι στην επίθεση, αν στρώσει εκεί η κατάσταση θα πάμε καλύτερα. Πάντως συνολικά δικαιούμαστε κάποιους βαθμούς περισσότερους από τον έναν που έχουμε. Η απόδοσή μας δεν είναι τόσο κακή.» Οι οπαδοί της ομάδας τι να περιμένουν από τη φετινή χρονιά; «Πρέπει να συνηθίσουμε να παλεύουμε για τη σωτηρία μας. Δεν είναι εύκολο, αφού μέχρι πέρσι είχαμε άλλους στόχους. Είμαι όμως αισιόδοξος. Σύντομα θα έχουμε ξεφύγει από την βάση της βαθμολογίας», απάντησε με σιγουριά ο Τζαμπαρίνι.

Παραμένει εκτός ο Οσβάλντο

25/9/2012
Παραμένει εκτός ο Οσβάλντο
Δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του ο Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο και έτσι αναμένεται να απουσιάσει από την αναμέτρηση της Ρόμα με την Σαμπντόρια. Ο διεθνής επιθετικός θα συνεχίσει την αποθεραπεία του προκειμένου να αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή στο Τορίνο, όπου η ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους. Η εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία προκαλεί «πονοκεφάλους» σε πολλούς προπονητές, που δεν έχουν ικανό χρόνο στη διάθεσή τους ώστε να ετοιμάσουν κατάλληλα τις ομάδες τους, αλλά και στους παίκτες που δεν προλαβαίνουν να επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους. Ένα τέτοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος στο παιχνίδι της Ρόμα κόντρα στη Σαμπντόρια, είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του. Ο Φραντσέσκο Τότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και επανέρχεται στη βασική ενδεκάδα, δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο για τον Οσβάλντο, που θα απουσιάσει σίγουρα. Ο διεθνής επιθετικός πριν μερικές μέρες υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλό του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις. Ο Ζέμαν προτιμά να περιμένει την πλήρη αποθεραπεία του παίκτη του και προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει μαζί με τον Φραντσέσκο Τότι, τους νεαρούς Λαμέλα και Ντέστρο στην επιθετική γραμμή της Ρόμα. Ο Οσβάλντο αναμένεται να επανέλθει στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, ένα ματς που για πολλούς λόγους περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Ζντένεκ Ζέμαν.

Πρόβλημα στην πτήση της Γιουβέντους

25/9/2012
Πρόβλημα στην πτήση της Γιουβέντους
Πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πτήσης της από το Τορίνο στη Φλωρεντία, αντιμετώπισε η αποστολή της Γιουβέντους. Το αεροπλάνο που μετέφερε τους «μπιανκονέρι» δεν κατάφερε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Φλωρεντίας λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Πίζα. Το ματς που ανοίγει την αυλαία της εμβόλιμης πέμπτης αγωνιστικής του Καμπιονάτο είναι ίσως αυτό που οι φίλαθλοι περιμένουν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είναι το παιχνίδι ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Γιουβέντους, δύο ομάδες που παραδοσιακά βρίσκονται σε κόντρα και θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης. Για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Γιουβέντους είναι ήδη έτοιμοι οι παίκτες της. Για το κουραστικό ταξίδι που υποχρεώθηκαν να κάνουν, όμως, μάλλον δεν τους είχε προειδοποιήσει κανείς. Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της «Μεγάλης Κυρίας» δεν μπόρεσε να προσεγγίσει τη Φλωρεντία λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Μετά από διαβουλεύσεις του πληρώματος με τον πύργο ελέγχου, ο πιλότος επέλεξε να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Πίζας. Από εκεί οι «μπιανκονέρι» επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και αφίχθησαν στη Φλωρεντία οδικώς. Ο Μίρκο Βούτσινιτς, μάλιστα, μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η Γιουβέντους, ανήρτησε μήνυμα στο Twitter, θέλοντας να καθησυχάσει τους δικούς του. «Είμαστε ήδη στη Φλωρεντία. Καλό βράδυ», έγραψε ο επιθετικός της Γιουβέντους.

Τα «έψαλε» στους παίκτες του ο Ματζάρι

25/9/2012
Τα «έψαλε» στους παίκτες του ο Ματζάρι
Αυστηρή κριτική άσκησε στους παίκτες του ο Βάλτερ Ματζάρι για την ισοπαλία στην Κατάνια. Ο προπονητής της Νάπολι προσπάθησε να αφυπνίσει την ομάδα του ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο, ενώ τόνισε πως κανείς δεν είναι βασικός και πως θα προχωρήσει σε αλλαγές, προκειμένου να φρεσκάρει την ενδεκάδα. Η Νάπολι με τις τρεις συνεχόμενες νίκες κατάφερε να ισοφαρίσει την καλύτερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα που κρατούσε από το τέλος της δεκαετίας του ’80. Ο αγώνας με αντίπαλο την Κατάνια προσφερόταν για να διευρυνθεί περαιτέρω το σερί, αλλά οι παίκτες του Βάλτερ Ματζάρι, αν και έπαιξαν για περισσότερα από 90 λεπτά με παίκτη παραπάνω, έμειναν στο 0-0, επιβεβαιώνοντας την παράδοση που θέλει την Κατάνια να μη χάνει από τη Νάπολι στο «Άντζελο Μασιμίνο». Στην πρώτη προπόνηση που ακολούθησε του αγώνα, ο Ματζάρι φάνηκε εκνευρισμένος στην ομιλία του προς τους παίκτες. «Μετά την κόκκινη κάρτα, όλοι σας περιμένατε πως το γκολ αργά ή γρήγορα θα έρθει. Παίζαμε με παίκτη παραπάνω σε όλο το ματς, αλλά κανείς σας δεν προσπάθησε όπως έπρεπε. Με απογοητεύσατε», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των «παρτενοπέι», σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Corriere dello sport». Στη συνέχεια ο Ματζάρι ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο. «Η Λάτσιο είναι πολύ δυνατή. Πρέπει να δώσετε τα πάντα για να την κερδίσετε. Θα φρεσκάρω την ενδεκάδα, αλλά να θυμάστε πως κανείς δεν είναι βασικός ή αναπληρωματικός. Είστε όλοι μέλη μιας ομάδας και εγώ πρέπει να βρίσκω τις λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν. Από εσάς θέλω να είστε πάντα έτοιμοι να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.» Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ντοσένα αναμένεται να πάρει τη θέση του Ζουνίγκα και ο Μέστο τη θέση του Μάτζο. Στο χώρο του κέντρου ίσως επανέλθει ο Μπεχράμι, που δεν χρησιμοποιήθηκε στην Κατάνια.

Πιστός στο πλάνο του ο Μοράτι

25/9/2012
Πιστός στο πλάνο του ο Μοράτι
Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ομάδα και τον προπονητή εξέφρασε ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, μιλώντας με δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην είσοδο των γραφείων του. Ο Μοράτι εμφανίστηκε ήρεμος και ευγενικός, δέχτηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν και τόνισε πως ο χρόνος θα δείξει αν έχει δίκιο να πιστεύει στο πλάνο που έχει εκπονήσει μαζί με τον Αντρέα Στραματσόνι. Για άλλο ένα παιχνίδι «μίλησε» η κατάρα του Σαν Σίρο. Η Ίντερ, αν και ήταν το απόλυτο φαβορί στο παιχνίδι με τη Σιένα, τελικά έφυγε ηττημένη με 2-0 διευρύνοντας το αρνητικό σερί που έχει φέτος στην έδρα της, φτάνοντας στα πέντε ματς σε Ιταλία και Ευρώπη χωρίς νίκη. Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε τον πρόεδρο της ομάδας, Μάσιμο Μοράτι, αλλά δεν τον προβληματίζει περισσότερο, αφού είναι σίγουρος πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της. «Η ήττα από τη Σιένα ήταν μια άσχημη εμπειρία, είναι ανώφελο να κρύβομαι. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες. Μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την Τετάρτη κιόλας, ενώ αν θέλουν να σπάσουν την κακή παράδοση που πάει να δημιουργηθεί στην έδρα μας, έχουν την ευκαιρία την Κυριακή να πετύχουν την πρώτη νίκη», τόνισε ο Μοράτι στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα γραφεία της εταιρίας του. Άλλοι πρόεδροι στη θέση του θα είχαν απολύσει τον προπονητή. «Δεν είμαι τέτοιος παράγοντας. Ξέρω πως ο Στραματσόνι είναι ένας νέος και ικανός προπονητής, ξέρω πως οι παίκτες μας είναι ποιοτικοί, μένει να έχουμε υπομονή, να τους αφήσουμε να δουλέψουν ήρεμα και τα αποτελέσματα θα έρθουν, είμαι βέβαιος», είπε ο Μοράτι. Αν δεν αλλάξει κάτι, όμως, η Ίντερ κινδυνεύει να μείνει πολύ πίσω. «Μόνο ο χρόνος θα μας πει αν έχω δίκιο να εμπιστεύομαι τόσο τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο προτίθεμαι να ακολουθήσω ακόμα και αν πρέπει να περιμένω καιρό για να δω αποτελέσματα. Δεν μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε μια ομάδα για μια σεζόν, θέλουμε να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο», σημείωσε ο πρόεδρος της Ίντερ.



 ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Ρόμπεν: «Καλώς πήγε στην Σάλκε ο Αφελάι»

25/9/2012
Ρόμπεν: «Καλώς πήγε στην Σάλκε ο Αφελάι»
Έκπληκτος που ο Ιμπραχίμ Αφελάι δεν αγωνίζεται βασικός στην Σάλκε, δήλωσε ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας, Άριεν Ρόμπεν. Ο 28χρονος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου χαρακτήρισε σωστή την κίνηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού να μετακινηθεί στην Μπουντεσλίγκα και τόνισε ότι αυτό θα είναι προς όφελος των «οράνιε». «Μου κάνει εντύπωση που τόσο κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και στην Μπάγερν Μονάχου δεν ξεκίνησε βασικός. Ίσως χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο προκειμένου να συνηθίσει και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και ο προπονητής να του δείξει εμπιστοσύνη», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ καλό βήμα στην καριέρα του, όπως και για τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ που πήγε στο Αμβούργο. Η Μπουντεσλίγκα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα και είναι πολύ καλό για την Ολλανδία να έχει στο ρόστερ της παίκτες που αγωνίζονται σε αυτό».

Non stop δράση

25/9/2012
Non stop δράση
Χωρίς ανάσα συνεχίζεται η δράση στην Bundesliga, καθώς μεσοβδόμαδα διεξάγονται οι αγώνες της πέμπτης αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος Μπάγερν φιλοξενεί την παραπαίουσα Βόλφσμπουργκ του… παλιόφιλου Φέλιξ Μάγκατ με στόχο να επεκτείνει το σερί των τεσσάρων νικών σε ισάριθμα ματς. Εκτός πλάνων του Γιουπ Χάινκες παραμένουν Γκόμεζ, Αλάμπα και Κοντέντο, ενώ αμφίβολο είναι αν θα χρησιμοποιηθεί ο Ριμπερί που έχασε το τελευταίο ματς με μυϊκό τραυματισμό. Οι «λύκοι» άρχισαν τη χρονιά με νίκη, αλλά έχουν συμπληρώσει τρία ματς χωρίς τρίποντο. Η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στην έδρα της μεγάλης έκπληξης της σεζόν, Άιντραχτ, που έχει-μαζί με τους Βαυαρούς-12 βαθμούς. Οι νταμπλούχοι Γερμανίας έχουν φέτος μία ισοπαλία και μία ήττα μακριά από την έδρα τους και έχουν ανάγκη τη νίκη στη Φρανκφούρτη για να μην δουν το -5 από την κορυφή να αυξάνεται. Η Σάλκε, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, προσγειώθηκε ανώμαλα μετά την ήττα από την Μπάγερν στη «Φέλτινς Αρένα», αλλά ο αγώνας με τη Μάιντς προσφέρεται για εξιλέωση. Οι «βασιλικοί μπλε» έχουν ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, αφού μετά το ματς της Τρίτης αναμετρώνται την Παρασκευή με τη Φορτούνα στο Ντίσελντορφ πριν το ματς της επόμενης εβδομάδας με τη Μονπελιέ στο Γκελζενκίρχεν. 

Το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής 

Τρίτη 25/9 
Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ 21:00
Σάλκε-Μάιντς 21:00
Γκρόιτερ Φιρτ-Φορτούνα Ντίσελντορφ 21:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ 21:00

Τετάρτη 25/9 
Γκλάντμπαχ-Αμβούργο 21:00
Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ 21:00
Ανόβερο-Νυρεμβέργη 21:00
Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 21:00
Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν 21:00


 ΓΑΛΛΙΑ

«Ίνδαλμά μου ο Ιμπραΐμοβιτς»

25/9/2012
«Ίνδαλμά μου ο Ιμπραΐμοβιτς»
Το εγκώμιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έπλεξε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, Τζόρνταν Αγιού. Πάντως, ο 21χρονος επιθετικός τόνισε πως μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές με τη ποιότητα του Σουηδού φορ, όμως πιστεύει πως η ομάδα του έχει όλα τα φόντα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Παριζιάνους στο μεταξύ τους αγώνα που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου. «Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι εντυπωσιακή φέτος. Δεν έχει νόημα να το αρνηθούμε, αφού είναι αλήθεια. Πιο δύσκολος αντίπαλος θα είναι ο Ιμπραΐμοβιτς, ο ποδοσφαιριστής που έχω ως ίνδαλμα, καθώς είναι ένας παίκτης με άψογη τεχνική και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ωστόσο, τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο όσον αφορά το μεταξύ μας αγώνα», ήταν τα λόγια του Τζόρνταν Αγιού. Να υπενθυμίσουμε πως η Μαρσέιγ μέχρι στιγμής στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει κάνει το απόλυτο, δηλαδή μετράει έξι νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Έτσι, η ομάδα της Μασσαλίας βρίσκεται στη κορυφή με 18 βαθμούς και εκείνη της γαλλικής πρωτεύουσας φιγουράρει στη τέταρτη με 12.

«Θα φτάσει τα 30 γκολ ο Ιμπραΐμοβιτς»

25/9/2012
«Θα φτάσει τα 30 γκολ ο Ιμπραΐμοβιτς»
Την πρόβλεψη πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να ξεπεράσει τα 30 γκολ στο φετινό Σαμπιονά, έκανε ο Ζαν Πιέρ Παπέν. Ο πρώην διεθνής επιθετικός σύγκρινε τον Σουηδό φορ της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Φαν Μπάστεν και τόνισε πως τον έχει εντυπωσιάσει η σωματοδομή του. Η αρχή του Σαμπιονά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού δεν ήταν δυνατόν να προσαρμοστούν αμέσως και ο Κάρλο Αντσελότι ήρθε αντιμέτωπος με τη σκληρή κριτική που του άσκησαν τόσο οι οπαδοί της ομάδας όσο και ο Τύπος στη Γαλλία. Οι τρεις πρώτες ισοπαλίες, όμως, έδωσαν τη θέση τους σε ισάριθμες νίκες και όλοι άρχισαν να καταλαβαίνουν πως η Παρί είναι έτοιμη για την «αναρρίχηση» της προς την κορυφή. Μπορεί η ομάδα να ήταν σε μέτρια κατάσταση, ωστόσο αυτός που ξεχώρισε αμέσως ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Για το Σουηδό μίλησε ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» του 1991, παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός, Ζαν Πιέρ Παπέν, που τόνισε πως ο «Ίμπρα» μπορεί να ξεπεράσει τη δική του επίδοση στο σκοράρισμα. «Με τη φανταστική ομάδα που έχει γύρω του μπορεί να ξεπεράσει τη δική μου επίδοση των 30 γκολ. Βέβαια δεν μπορεί να κρατήσει σταθερά ψηλά το μέσο όρο του, αφού θα υπάρξουν παιχνίδια δύσκολα, παιχνίδια που δεν θα έχει τύχη, άλλα που θα χάσει λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας. Όπως και να έχει, πάντως, πιστεύω πως 30 γκολ μπορεί να βάλει. Το απόλυτο ρεκόρ των 45 γκολ που ανήκει στον Γιόσιπ Σκλόμπαρ, δεν πιστεύω πως απειλείται», δήλωσε ο Παπέν. Η πρώτη εντύπωση που έχει ο Παπέν από τον «Ίμπρα» ποια είναι; «Μου θυμίζει αρκετά τον Φαν Μπάστεν. Έχουν παρόμοιες κινήσεις και το στυλ παιχνιδιού τους μοιάζει πολύ. Σωματικά, πάντως, είναι πιο εντυπωσιακός ο Σουηδός, ξεχωρίζει από το κορμί του», απάντησε ο Παπέν.


 ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου