ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μέσω ΝOVA τα φιλικά στη Ρωσία

Μέσω ΝOVA τα φιλικά στη Ρωσία

Ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί στο ρωσικό τουρνουά "Γκομέλσκι Καπ", το οποίο θα μεταδώσει τηλεοπτικά η NOVA. Πρώτος αντίπαλος το Σάββατο (29/9, 16:00) η Κούμπαν.
Oι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης την Παρασκευή (28/9) θα αναχωρήσουν για την Μόσχα, καθώς το Σαββατοκύριακο θα δώσουν δύο φιλικούς αγώνες επί ρωσικού εδάφους, στο περίφημο τουρνουά "Γκομέλσκι Καπ", το οποίο διοργανώνει η φιναλίστ της Euroleague, ΤΣΣΚΑ.

Μπορεί στα προηγούμενα τουρνουά του Ολυμπιακού (σε Ιταλία και Γερμανία) να μην υπήρξε τηλεοπτική μετάδοση, αλλά αυτή την φορά θα υπάρξει! Το συνδρομητικό κανάλι της NOVA έχει πάρει τα δικαιώματα προβολής του ρωσικού τουρνουά και θα μεταδώσει κανονικά τόσο το πρώτο παιχνίδι των ερυθρολεύκων το Σάββατο (29/9), όσο και το δεύτερο που θα δώσουν την Κυριακή (30/9).

Στο "Γκομέλσκι Καπ" θα λάβουν μέρος τέσσερις ομάδες. Η οικοδέσποινα ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η συμπατριώτισσα της Λοκομοτίβ Κούμπαν (του Νικ Καλάθη και του Άλεξ Μάριτς), η λιθουανική Ζαλγκίρις Κάουνας και ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες το Σάββατο (29/9) το απόγευμα (16:00, NOVA) θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο ματς την ρωσική Κούμπαν, ενώ στο επόμενο η ΤΣΣΚΑ θα παίξει κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα αγωνιστούν την Κυριακή (30/9) στις 19:00 στον τελικό του τουρνουά, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα (16:00) θα κοντραριστούν οι ηττημένοι του "Γκομέλσκι Καπ" για την την τρίτη θέση.

Οι περισσότεροι, βέβαια, ονειρεύονται έναν νέο τελικό, έστω και σε φιλικό τουρνουά, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ, σαν επανάληψη εκείνου της Euroleague τον περασμένο Μάη, όπου οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το τρόπαιο στην Κωνσταντινούπολη. Για να γίνει αυτό πράξη θα πρέπει να κερδίσουν και οι δύο ομάδες στους ημιτελικούς του Σαββάτου (29/9).

Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες με τους Μοσχοβίτες κοντραρίστηκαν πρόσφατα σε φιλικό ματς στην Ιταλία, με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν τον αγώνα με σκορ 83-76. Αυτή την φορά όμως οι Ρώσοι θα έχουν στην διάθεση τους, τους τότε απόντες Τεόντοσιτς, Κρστιτς και Έρτσεγκ. Προηγείται όμως το ματς με την φιλόδοξη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Οι αναμετρήσεις των ερυθρολεύκων θα μεταδοθούν LIVE από το RedPlanet.gr.

Το πρόσφατο φιλικό, Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ (83-76) στην Ιταλία:


OLYMPIACOS - CSKA MOSCOW 83-76 (14/9/2012) από redplanetgr
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου