ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλει να παίξει με Άρσεναλ ο Αμπντούν


Θέλει να παίξει με Άρσεναλ ο Αμπντούν

|26/9/2012

Ο Αμπντούν τόνισε στον Ζαρντίμ πως θέλει να παίξει κόντρα στην Άρσεναλ και να τον υπολογίζει, αλλά το αν θα προλάβει το ματς θα το αποφασίσουν οι γιατροί. Δύσκολα όμως θα τα καταφέρει.
Ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει υποστεί θλάση (μικρότερης μορφής σε σχέση με τον Τοροσίδη) και οι πιθανότητες συμμετοχής στο ματς κόντρα στην Άρσεναλ (3/10) είναι ελάχιστες.



Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα δίχως τον Αλγερινό μεσοεπιεθετικό, αλλά ο ποδοσφαιριστής τόνισε στον προπονητή του να τον υπολογίζει για το ματς του Λονδίνου, εκτιμώντας πως θα τα καταφέρει να παίξει. "Κόουτς, να με υπολογίζεις, θα είμαι καλά", του είπε ο δεξιοπόδαρος ακραίος μεσοεπιθετικός.

Το ιατρικό τιμ, βέβαια, θα είναι αυτό που θα αποφασίσει για το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Ακόμη όμως και αν υποχωρήσουν οι πόνοι, το ενδεχόμενο γρήγορης επιστροφής του στην αγωνιστική δράση έχει το ρίσκο πιθανής υποτροπής, ενώ παράλληλα θα έχει χάσει και τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Πολύ δύσκολα, λοιπόν, θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στο ματς κόντρα στην Άρσεναλ ο Αλγερινός και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο θα δοκιμάσει στην ενδεκάδα του παίκτη στα δεξιά και ενόψει της μάχης του Λονδίνου. Πιθανότατα ο Πορτογάλος τεχνικός να δοκιμάσει τον Πάουλο Μασάντο στο πόστο του δεξιού χαφ-εξτρέμ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου