ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Κρόιτσλινγκεν 15-5

Ολυμπιακός - Κρόιτσλινγκεν 15-5

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Champions League, επικράτησε χωρίς δυσκολίες με 15-5 της Κρόιτσλινγκεν στο "Πέτρος Καπαγέρωφ". Επόμενο ματς στην Γαλλία με αντίπαλο την Μονπελιέ (6/10).
Πολύ λίγη για να κοντράρει τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε η Κρόιτσλινγκεν στην πρεμιέρα του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου αν και ακόμη δεν βρίσκονται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας κατάφεραν με σχετική ευκολία να επικρατήσουν με σκορ 15-5 των Ελβετών, δείχνοντας πως φέτος έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Παίζοντας σε γρήγορο τέμπο, ο Ολυμπιακός μπόρεσε να βρει καλά σουτ από την περιφέρεια αλλά και να χτυπήσει στην κόντρα τους αντιπάλους του, με τους Μουρίκη και Μάλιαρακ να πετυχαίνουν από τρία γκολ και τους Καπότση, Ντόσκα και Φουντούλη από δύο. Οι Πειραιώτες στις 6 Οκτωβρίου θα ταξιδέψουν στην Γαλλία όπου για την 2η αγωνιστική του Champions League θα αντιμετωπίσουν την Μονπελιέ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 5-1, 4-1, 3-2.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης 1, Καπότσης 2, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας 2, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 3, Σχίζας, Δερβίσης 1.

Κρόισλίνγκεν (Ρελ): Σπασόγεβιτς, Ρέντερ, Πέτροβιτς 1, Ράσλε 1, Τάρι, Χέρτσογκ, Ζαντ, Τάσλερ, Βάχο 2, Μπουόμπ, Πλέγερ  1, Βέντελι.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου