ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Παπάζογλου: "Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι"

Παπάζογλου: "Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι"

Η αλλαγή προπονητή και τα πολλά νέα πρόσωπα δυσκολεύουν το έργο του φετινού Ολυμπιακού και όπως δηλώνει ο Τάσος Παπάζογλου χρειάζεται χρόνο για να δέσει η ομάδα, αφού έχει 2-3 καλούς παίκτες σε κάθε θέση.
Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να παίξει στη θέση του Τοροσίδη εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της "Nova", ο Τάσος Παπάζογλου.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, τόνισε πως η νίκη επί του Πανθρακικού ήταν σημαντική, ζήτησε χρόνο από τον κόσμο προκειμένου η ομάδα να "δέσει", ενώ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπάζογλου στη NOVA:

Τάσο, συμφωνείς πως η νίκη επί του Πανθρακικού ήρθε την πλέον κατάλληλη στιγμή, με το σκεπτικό πως "έσβησε" την απογοήτευση που υπήρχε απ' την ήττα απ' την Σάλκε;

"Πιστεύω πως αν εκμεταλλευτείς αυτά τα παιχνίδια, "σβήνεις" ό,τι αρνητικό υπάρχει μέσα στην εβδομάδα, όπου εμείς είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας. Μας έδωσε δύναμη για να συνεχίσουμε στην πορεία".

Ο χρόνος είναι σύμμαχός σας, απ' τη στιγμή που έχετε νέο προπονητή και αρκετούς νέους παίκτες; Διακρίνεις βελτίωση αν δούμε την εικόνα του Ολυμπιακού απ' την πρώτη αγωνιστική έως και την τέταρτη, βάζοντας στην άκρη το ματς με την Σάλκε;

"Φέτος υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Έγινε αλλαγή προπονητή και ήρθαν καινούργιοι παίκτες. Χρειάζεται λίγο χρόνο η ομάδα για να δέσει. Βλέπουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα εμφανίζεται καλύτερη".

Σε διάστημα εννέα ημερών ο Ολυμπιακός θα υποχρεωθεί να δώσει τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Τα δύο θα είναι εκτός έδρας με τον Ατρόμητο και την Άρσεναλ και εν συνεχεία θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτή τη στιγμή οι δύο ελληνικές ομάδες είναι απ' τις πιο ισχυρές στο πρωτάθλημα. Συμφωνείς πως είναι δύσκολο το πρόγραμμα για την ομάδα;

"Το πρόγραμμα μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά και εμείς είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και στα τρία παιχνίδια. Οι ελληνικές ομάδες έχουν δείξει καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Αλλά πιστεύω πως η ομάδα μας θα είναι έτοιμη ν' ανταποκριθεί απόλυτα".

Για τον Ατρόμητο τι εικόνα έχεις σχηματίσει; Το τελευταίο παιχνίδι του ήταν με τον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά. Εκεί πως τον είδες;

"Είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Παίρνει αποτελέσματα. Αλλά εμείς κοιτάμε πρώτα τον εαυτό μας. Προσπαθούμε να είμαστε καλοί μέσα στο γήπεδο, έτσι ώστε να πάρουμε ξανά τους τρεις βαθμούς".

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Υπάρχουν και τραυματίες, όπως είναι ο Τοροσίδης και ο Αμπντούν. Είναι η ώρα για να χρησιμοποιηθούν οι περισσότεροι απ' τους ποδοσφαιριστές που έχει ο προπονητής στη διάθεσή του. Εσύ αισθάνεσαι έτοιμος ν' αγωνιστεί, εφ' όσον σου ζητηθεί;

"Σίγουρα γι' αυτό ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που έχει σε κάθε θέση δύο και τρεις ισάξιους παίκτες. Έτσι, όταν δημιουργούνται προβλήματα, καλύπτονται τα κενά. Προσωπικά είμαι έτοιμος. Δουλεύω και πιστεύω ν' ανταποκριθώ αν μου δοθεί η ευκαιρία".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου