ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η «Brooks Brothers» καλωσορίζει τον Ολυμπιακό

Η «Brooks Brothers» καλωσορίζει τον Ολυμπιακό 

27/9/2012

Η «Brooks Brothers» καλωσορίζει τον Ολυμπιακό
Φώτα, κοστούμια και καλή διάθεση ήταν τα συστατικά της πετυχημένης εκδήλωσης του νέου χορηγού του Ολυμπιακού, την «Brooks Brothers».

Οι «ερυθρόλευκοι» φόρεσαν τα καλά τους και εμφανίστηκαν στο νέο κατάστημα της εταιρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Το παρών στην εκδήλωση από πλευράς των παικτών έδωσαν οι Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Κάρολ, Μέγερι, Μανωλάς, Βλαχοδήμος, Γκρέκο, Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Κοντρέρας, Μανιάτης.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας με δηλώσεις του εμφανίστηκε χαρούμενος για την παρουσία του στην εκδήλωση, αλλά τόνισε και την σπουδαιότητα του προσεχή αγώνα με τον Ατρόμητο: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σήμερα σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση ως μέλος του Ολυμπιακού. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος και θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά.

Ενώ για το αν σκέφτεται την αναμέτρηση με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» είπε: «Είναι αναπόφευκτο να σκέφτεσαι ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα. Ωστόσο, αυτό που προέχει είναι η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε».


Ο διευθύνων σύμβουλος της «Brooks Brothers» κύριος Κώστας Τσουβελάκης μίλησε στους παίκτες και τους καλωσόρισε στην εταιρία και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες: «Καλωσορίζουμε τον Ολυμπιακό στην οικογένεια της Brooks Brothers, μία εταιρία που βρίσκεται στον χώρο της ένδυσης εδώ και 200 χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι που θα ντύνουμε από εδώ και πέρα τον πρωταθλητή Ελλάδας την περασμένη σεζόν και ευχόμαστε και φέτος να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη και ευελπιστούμε ότι τα νέα κοστούμια που θα φορούν, θα δώσουν άλλο στυλ στα ταξίδια της ομάδας. Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους σας υγεία και να είστε πάντα γεροί».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου