ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Στεφάνου

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Στεφάνου

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Στεφάνου. Ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό ήταν προγραμματισμένος, καθώς ο παίκτης είχε ζητήσει άδεια.
Δημιούργησε έναν προβληματισμό και μία ανησυχία το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν είχε στην διάθεση του τον λίμπερο των ερυθρολεύκων, Γιώργο Στεφάνου, για το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

Σε ορισμένους το μυαλό πήγε στο κακό, αλλά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Γιώργο Στεφάνου.

Η απουσία του παίκτη από την φιλική αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη, καθώς ο Έλληνας λίμπερο είχε ζητήσει άδεια για προσωπικούς λόγους, τόσο  από τον προπονητή του, όσο και από την διοίκηση, πριν μία εβδομάδα, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Μοναδική εκρεμότητα που υπήρχε με τον παίκτη αφούσε κάποια τυπικά κομμάτια του διακανονισμού των χρημάτων από την πρώτη του περίοδο στην ομάδα. Και αυτό το θέμα έχει λυθεί μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση.

Τόσο, ο Γιώργος Στεφάνου, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης, εκφράζουν την έκπληξη τους για την παραφιλολογία που δημιουργήθηκε (ότι και καλά ο κόουτς απέκλεισε για τους λόγους του τον Έλληνα λίμπερο), καθώς η απουσία του παίκτη από το φιλικό ήταν προγραμματισμένη. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένα απολύτως πρόβλημα μεταξύ των δύο ανδρών.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου