ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Προπονήσεις στο ΣΕΦ και μετά Μόσχα

Προπονήσεις στο ΣΕΦ και μετά Μόσχα

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις προπονήσεις στο ΣΕΦ και την Παρασκευή (28/9) θα ταξιδέψει στη Μόσχα για να λάβει μέρος στο Γκομέλσκι Καπ. Αντίπαλοι οι ΤΣΣΚΑ, Λοκομοτίβ και Ζαλγκίρις.
Η ομάδα του Ολυμπιακού επιστρέφει από την Γερμανία στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο στο τουρνουά της Νυρεμβέργης, σημειώνοντας δύο νίκες και μία ήττα. Οι ερυθρόλευκοι την Δευτέρα (24/9) θα έχουν ρεπό ώστε να ξεκουραστούν, αλλά την επόμενη ημέρα θα επιστρέψουν στις επάλξεις. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στο Στάδιο Ειρηνης και Φιλιας
Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο για την εποχή και παίζουν ωραίο μπάσκετ, μετρώντας ήδη εφτά νίκες (δύο με Απόλλωνα, Σάσαρι, ΤΣΣΚΑ, Σιένα, Μπάμπεργκ, Χίμκι) σε οκτώ φιλικά παιχνίδια (έχουν χάσει μόνο από την Μακάμπι).

Σαφώς, βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει και ορισμένες αδυναμίες, όπως στην άμυνα και στα ριμπάουντ, κομμάτια πάνω στα οποία θα κάνουν την αυτοκριτική τους οι Πρωταθλητές Ευρώπης, με σκοπό δουλέψουν σε αυτά τα σημεία για να να παρουσιαστούν βελτιωμένοι ενόψει της συνέχειας.

Όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι, βέβαια, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιδίωξε να παίξει γρήγορο μπάσκετ στα φιλικά, σε υψηλό τέμπο, οπότε εν μέρει είναι λογικό το ότι τα σκορ ήταν υψηλά.

Στα του προγράμματος όμως, μετά τις προπονήσεις των Πειραιωτών, λοιπόν, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι ερυθρόλευκοι την Παρασκευή (28/9) θα αναχωρήσουν από την Αθήνα με προορισμό την Μόσχα, ώστε να λάβουν μέρος στο τρίτο τους φετινό τουρνουά προετοιμασίας (μετά από εκείνα σε Ιταλία και Γερμανία), στο περίφημο "Γκομέλσκι Καπ".

Στο εν λόγω τουρνουά επί ρωσικού εδάφους θα λάβουν μέρος τέσσερις ομάδες. Η οικοδέσποινα ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η συμπατριώτισσα της Λοκομοτίβ Κούμπαν (του Νικ Καλάθη), αλλά και η λιθουανική Ζαλγκίρις Κάουνας. Δυνατοί αντίπαλοι, με τρεις ομάδες που θα αγωνιστούν στην Euroleague, συν την Λοκομοτίβ που θα παίξει στο Eurocup. Η επιστροφή των Πειραιωτών στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για την 1η Οκτωβρίου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου