ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Θερμό επεισόδιο Κάρολ-Μανωλά

Θερμό επεισόδιο Κάρολ-Μανωλά

Θερμό επεισόδιο δημιουργήθηκε μεταξύ Κάρολ και Μανωλά, καθώς ο έμπειρος πορτιέρο έκανε παρατηρήσεις στον νεαρό στόπερ για συνεννόηση που θα πρέπει να έχουν μέσα στο παιχνίδι.
Μπορεί από το ξεκίνημα της εβδομάδας να κυριαρχεί ένα θετικό κλίμα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μετά την παρέμβαση του Αριέλ Ιμπαγάσα και τα "γκάζια" του Λεονάρντο Ζαρντίμ, τα νεύρα ωστόσο παραμένουν στην... τσίτα.
Λίγο πριν την αρχηγική ομιλία του Αργεντινού μέσου μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, όπως έγινε γνωστό, στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μπήκε... φιτιλιά μεταξύ Κάρολ και Μανωλά.

Συγκεκριμένα ο Βορειοϊραλανδός τερματοφύλακας είχε παράπονα από τον συμπαίκτη του, για τη συνεννόηση τους εντός του αγωνιστικού χώρου, και το εξέφρασε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με τους "κροκόδειλους".

Ο νεαρός άσος ωστόσο αντέδρασε άσχημα στις παρατηρήσεις του έμπειρου άσου, εκνευρίστηκε και δυσανασχέτησε, με αποτέλεσμα να του απαντήσει με άσχημο τρόπο. Κάπου εκεί τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν, αλλά οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν την κατάσταση.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου