ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ενδιαφέρον των Ράπτορς για τον Σπανούλη!

Ενδιαφέρον των Ράπτορς για τον Σπανούλη!

Η φήμη πως οι Τορόντο Ράπτορς ενδιαφέρονται για τον Βασίλη Σπανούλη έγινε γνωστή στην Αμερική, με την ομάδα του Καναδά να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του αρχηγού του Ολυμπιακού. Τι λένε οι οπαδοί των Ράπτορς για τον Red Bill.
Ο Βασίλης Σπανούλης πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν πέρσι σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δύο τίτλων που είχε να γευτεί από το 1997!

Όντας εξόχως αποτελεσματικός σαν σκόρερ και μοιράζοντας αφειδώς ασίστ στους συμπαίκτες του, ο αρχηγός των ερυθρολεύκων ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης μιας ομάδας που άφησε με ανοιχτό το στόμα όλη την μπασκετική Ευρώπη! Ο απόηχος από τα κατορθώματα του Σπανούλη έφτασε μέχρι και την άλλη άκρη του Ατλαντικού, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά ακόμη και στον Καναδά! Συγκεκριμένα ο Red Bill, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στην Αμερική, είναι στόχος των Τορόντο Ράπτορς που ψάχνουν ένα παίκτη με το στιλ του Έλληνα κόμπο - γκαρντ για να ενισχύσουν την περιφέρεια της ομάδας τους!

Μάλιστα οι οπαδοί των Ράπτορς στην πλειοψηφία τους φαίνεται να γνωρίζουν τον παίκτη και συζητώντας στα φόρουμ μοιάζουν χαρούμενοι για την πιθανότητα να υπογράψει το Τορόντο τον Βασίλη Σπανούλη.

"Φαίνεται αρκετά καλός για να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο", "Δεν μπορώ να κρίνω μόνο από ένα βίντεο, αλλά ο τύπος παιχνιδιού του μοιάζει με του Στιβ Νας ή μόνο εγώ το βλέπω;", "Μοιάζει με ένα νόστιμο πιάτο", "Αν αντικαταστήσει τον Καλντερόν, πρόκειται για... αναβάθμιση!", "Μπορεί να αντεπεξέλθει", "Δεν έχει τόσο υψηλό επίπεδο όσο του Νας, αλλά σίγουρα παρόμοιο στιλ παιχνιδιού", "Υπάρχει λογική σε μια τέτοια κίνηση. Αν φύγει ο Καλντερόν χρειαζόμαστε ένα PG για μπακ - απ που να μπορεί να παίξει σωστά το pick "n" roll. Εφόσον στοιχίσει 5 εκ. δολάρια για ένα χρόνο θα είναι σαν έχουμε έναν άλλο Καλντερόν και μάλιστα στην μισή τιμή", "Νόμιζα πως δεν ήθελε πλέον το ΝΒΑ, αλλά θα ήταν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση...", "Ο Τζεφ Βαν Γκάντι τον έθαψε στον πάγκο στο Χιούστον. Στην Ευρώπη είναι εκπληκτικός και ίσως δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει την αξία του στο ΝΒΑ",  είναι μερικά από τα κολακευτικά σχόλια των οπαδών της καναδικής ομάδας για τον Σπανούλη, ενώ υπάρχει και ο αντίλογος από λίγους που υποστηρίζουν πως ο Red Bill δεν είναι αρκετά καλός για τους Ράπτορς διότι δεν είναι αρκετά ψηλός, δεν είναι πολύ γρήγορος και γενικότερα είναι μάλλον υπερεκτιμημένος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου