ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

«Κρίνεται» του Τζεμπούρ

«Κρίνεται» του Τζεμπούρ 

28/9/2012

«Κρίνεται» του Τζεμπούρ 
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Ραφίκ Τζεμπούρ. Χθες ο Αλγερινός επιθετικός έκανε θεραπεία και σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ο τραυματισμός του διεθνούς φορ δεν είναι σοβαρός, όμως υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να μην προλάβει να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με την Άρσεναλ για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Αν το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών κρίνει ότι ο 28χρονος παίκτης είναι «ΟΚ», τότε ενδέχεται να είναι και στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, με εξαίρεση τον Βασίλη Τοροσίδη όλοι οι υπόλοιποι (Αμπντούν, Φετφατζίδης και Φέισα) θα διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες αν θα τεθούν στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον αγώνα στο Λονδίνο.

Οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές αναμένεται να προλάβουν οριακά το ματς με τους «κανονιέρηδες». Από την πλευρά του, ο «Τόρο» θα ακολουθήσει θεραπεία μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 10:30 και ο Ζαρντίμ φαίνεται ότι έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στον Ατρόμητο. Στις χθεσινές του δοκιμές ο Πορτογάλος έδειξε ότι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά τους - Παπάζογλου, Κοντρέρας, Σιόβα και Χολέμπας.

Στα χαφ η τριάδα των Μοντέστο, Μανιάτη και Ιμπαγάσα δύσκολα θα αλλάξει, αφού ο Φέισα δεν είναι έτοιμος να παίξει, ο Μασάντο προορίζεται για τα άκρα και ο Γκρέκο δεν έχει καταφέρει να πείσει τον 38χρονο τεχνικό.

Με την διαφαινόμενη απουσία το Τζεμπούρ, ο Ζαρντίμ προσανατολίζεται να τοποθετήσει στα άκρα τον συμπατριώτη του (Μασάντο) και τον Φουστέρ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι στην έδρα του Ατρομήτου. Οι ποδοσφαιριστές θα πάνε στα σπίτια τους και στις 20:00 θα πρέπει να επιστρέψουν στου Ρέντη, όπου θα διανυκτερεύσουν εν όψει της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου