ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΣΑΤ κατά Αλαφούζου!

ΠΣΑΤ κατά Αλαφούζου! 

25/9/2012

Τα λέγαμε, τα ξαναλέγαμε εδώ στο olympiacos24.gr.
Είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι, να καλεί ακόμα-ακόμα τον κόσμο των πράσινων να αντιδράσει κατά των δημοσιογράφων και κανείς να μην  παίρνει θέση;
Επικίνδυνα και άκρως εμπρηστικά τα όσα "εμπνεύστηκε" ο Αλαφούζος τελευταία, με αποκορύφωμα βέβαια την ανάρτησή του κατά της Nova:
"Η NOVA ως συνήθως αντιπαναθηναική... Μήπως θα έπρεπε να αντιδράσουν οι οπαδοί του ΠΑΟ;"
Η πρώτη αντίδραση ήρθε σήμερα απο τον ΠΣΑΤ ο οποίος με ανακοίνωσή του καταδίκασε τις πρακτικές του Γιάννη Αλαφούζου που διαμορφώνουν κλίμα στοχοποίησης εργαζομένων στον Τύπο και πυροδοτούν τη βία, εντός και εκτός των γηπέδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Επικεφαλής της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" Γιάννης Αλαφούζος σε ανάρτηση του στο twitter παροτρύνει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να στραφούν εναντίον της NOVA, άρα και κατά όσων εργάζονται σε αυτή.
Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει τέτοιου είδους πρακτικές, που διαμορφώνουν κλίμα στοχοποίησης εργαζομένων στον Τύπο και πυροδοτούν τη βία, εντός και εκτός των γηπέδων.
Ο ΠΣΑΤ καλεί τον κ. Αλαφούζο να αναλογιστεί τις σοβαρές ευθύνες, που θα έχει σε όποια περίπτωση προκύψει κρούσμα βίας κατά εργαζομένων στο συνδρομητικό κανάλι.
Τέλος, ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τέτοιου είδους πρακτικές και καλεί όλους τους θεσμικούς φορείς να συνεργαστούν, ώστε να εκλείψουν ανάλογα φαινόμενα.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ".

Η αρχή έγινε με τον ΠΣΑΤ! Απομένει να αντιδράσουν και τα αρμόδια εισαγγελικά όργανα, διότι με τη φόρα που έχει πάρει ο Tweety σε λίγο θα είναι πραγματικά αργά...


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου