ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Εκτός έδρας ισοπαλία για τη Σάλκε

Εκτός έδρας ισοπαλία για τη Σάλκε

Η Σάλκε παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0 (13' Χούντελααρ, 20' Ματίπ) στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, εντέλει υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με σκορ 2-2 (48', 77' Σαχίν) κόντρα στους γηπεδούχους (video).
Δεν τα κατάφερε η Σάλκε για την 6η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία εκτός έδρας με σκορ 2-2 κόντρα στην γηπεδούχο Φορτούνα Ντίσελντορφ που παραμένει αήττητη αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία.
Οι "βασιλικοί μπλε" προηγήθηκαν στο πρώτο 20λεπτο με 2-0 (13' Χούντελααρ, 20' Ματίπ), ωστόσο στην επανάληψη η Φορτούνα έφερε το ματς στα ίσα χάρη σε δύο τέρματα του Ντάνι Σαχίν (48', 77'). Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η παραβίαση της εστίας της Φορτούνα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα! Με τον βαθμό της ισοπαλίας η Σάλκε ανέβηκε στην 3η θέση με 11 βαθμούς, ενώ η Φορτούνα παρέμεινε στην 5η με ένα πόντο λιγότερο.

Φορτούνα: Γκίφερ, Λέβελς, Μαλεζάς, Λάνγκεκε, Βαν ντε Μπεργκ, Φινκ, Μπότζεκ (46' Ράιζινγκερ), Κρούζε, Λάμπερτζ, Βορονίν (56' Ίλσο), Σαχίν (83' Τσα).

Σάλκε: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουχς, Νόισταντερ, Τζόουνς (73' Χόγκερ), Αφελάι, Μπαρνέτα (79' Ντράξλερ), Χόλτμπι, Χούντελααρ (80' Ομπάσι).

Δείτε σε βίντεο τα γκολ της αναμέτρησης:

Huntelaar vs Dusseldorf από rrmisas

Gol de Matip από rrmisas

Gol de Schahin από rrmisas

Doblete de Schahin από rrmisas  


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου