ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

To pregame της Κυριακης

To pregame της Κυριακης

7/10/2012

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (16:00, NovaSports 1) 

7/10/2012

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (16:00, NovaSports 1)
ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος, ανοίγουν την αυλαία της δεύτερης ημέρας της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με την αναμέτρησή τους στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Ο ΠΑΣ αναζητά την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα, θέλοντας να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη ενώ οι «κυανέρυθροι» επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στην πολύ καλή μέχρι τώρα πορεία τους, αφού μετρούν τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Γιαννιώτες μετρούν τρεις απουσίες, με σημαντικότερη όλων αυτή του Ντε Βινσέντι ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Απόντες για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, θα είναι επίσης οι Τζημόπουλος και Ντάσιος (τραυματίες).

Εντύπωση προκαλεί η αρνητική παράδοση της ομάδας των Ιωαννίνων απέναντι στον Πανιώνιο, αφού ο ΠΑΣ αγνοεί την νίκη απέναντι στην ομάδα της Νέα Σμύρνης τα τελευταία 20 χρόνια!

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Ίλιτς, Γιάκος, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Βίλα, Τζάνης, Κοροβέσης, Λίλα, Τοπούζης, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Πάντος, Αυγενικού, Οικονόμου, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ

Πανιώνιος

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα από την σεζόν 1970/71 και θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί. Οι «κυανέρυθροι» μετρούν τέσσερις νίκες σε πέντε ματς, με την μοναδική ήττα τους πάντως να είναι σε εκτός έδρας παιχνίδι (Λεβαδειακός).

Ο κόουτς των Νεοσμυρνιωτών δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πλην του Ευθύμη Κουλουχέρη, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Στάθης Ρόκας συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή των φιλοξενουμένων αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Ρόκας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε, Διαμαντάκος.

Preview: Άρης-Πλατανιάς (18:15, Novasports1) 

7/10/2012

Preview: Άρης-Πλατανιάς (18:15, Novasports1) 
Ο Άρης καλείται να ανασυνταχθεί μετά τη «βαριά» ήττα από τον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Πλατανιάς επισκέπτεται το «Κλεάνθης Βικελίδης» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τη νίκη στο τελευταίο λεπτό κόντρα στην Ξάνθη.

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται τους Κρητικούς στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Άρης

Η «σφαλιάρα» από το συμπολίτη ΠΑΟΚ ήταν δυνατή. Και οι απώλειες επίσης, καθώς ο Γιαννιώτας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και θα απουσιάσει από το ματς κόντρα στον Πλατανιά. Οι μικροενοχλήσεις που είχαν οι δύο Ισπανοί νεοαποκτηθέντες, Πουλίδο και Άγκανθο δεν ήταν τίποτα σημαντικό και θα δώσουν κανονικά το «παρών». Με τη δύναμη της έδρας, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να διπλασιάσουν τις νίκες τόσο γενικά στο πρωτάθλημα, όσο και στο «σπίτι» τους.

Εκτός αποστολής εκτός από τον Γιαννιώτα έμεινε και ο τραυματίας Βασίλης Τριανταφυλλάκος, καθώς και ο Γιαννίτσης, αν και είχε ξεκινήσει βασικός στα πρώτα τρία παιχνίδια της ομάδας. Για πρώτη φορά ο Μάκης Κατσαβάκης πήρε μαζί του τον Γιώρη, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η 20μελής αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Ασλανίδης, Κανούλας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Αγγελούδης, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Ψυχογιός, Γιώρης, Τσουκάνης.

Πλατανιάς

Μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική στα Περιβόλια ο Πλατανιάς. Οι Κρητικοί έχουν ήδη 8 βαθμούς και σίγουρα αισθάνονται αρκετά καλά με τη βαθμολογική τους συγκομιδή.

Χωρίς το βασικό επιθετικό και ηγέτη της ομάδας, Μάρκο Μαραγκουδάκη θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιάννης Χατζηνικολάου, με το κενό του να καλύπτεται με έναν εκ των Ναζλίδη και Μιρτσέτα.

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν μόνο στον Έλληνα επιθετικό, καθώς απόντες θα είναι και οι Αρότσα, Τσοντάκης που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και ήταν ανέτοιμοι. Τουλάχιστον ο Ποτουρίδης θα δώσει κανονικά το «παρών» στην άμυνα στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού οι μικροενοχλήσεις που είχε δεν ήταν τίποτα σημαντικό.

Η 20μελής αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γιακουμάκη, Γκονζάλες, Δέντσα, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή.

Preview: Ξάνθη-Παναθηναϊκός (18:15, Novasports 2) 

7/10/2012

Preview: Ξάνθη-Παναθηναϊκός (18:15, Novasports 2)
Με την ψυχολογία σαφώς ανεβασμένη μετά το 1-1 με την Τότεναμ που συνοδεύτηκε από το πιο μεστό φετινό παιχνίδι του, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στα Πηγάδια από την Ξάνθη (18:15, Νοvasports 2). Χωρίς Κουίνσι και Μπουμσόνγκ οι «πράσινοι», ντεμπούτο για τον Κωστένογλου στον πάγκο των Ακριτών.

Ξάνθη:

Μετά και την ήττα από τον Πλατανιά στην Κρήτη, η Ξάνθη έφτασε σε οριακό σημείο καθώς είναι εμφανές ότι χρειαζόταν μία επανεκκίνηση. Αυτή, στην διοίκηση της ομάδας, πιστεύουν ότι θα έρθει με τον Νίκο Κωστένογλου που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Αρκάδων.

Ο Έλληνας τεχνικός για το ματς στα Πηγάδια, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γκλέισον αλλά και του Μαρίν που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτική η αποστολή:
Βιβιανί, Λοντίγκιν, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Καζούμπα, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Ντάνι, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μαρσελίνιο, Τριάδης, Νάκας, Μαρκόφσκι, Ράνος, Τορομανίδης.

Παναθηναϊκός:

Το 1-1 με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ, θέλουν να θέσουν ως…βάση για μία καλύτερη συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Στην μετά-Κατσουράνη εποχή, πλέον, οι «πράσινοι» για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν έδειξαν πολλά και καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Το ζητούμενο στο ματς με την Ξάνθη για την ομάδα του Φερέιρα είναι η νίκη, οι τρεις βαθμοί αλλά και η επιπλέον ψυχολογική ώθηση που θα δώσει κάτι τέτοιο, μετά το καλό ματς με τους Λονδρέζους μεσοβδόμαδα.

Βέβαια, ο Πορτογάλος προπονητής έχει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Κουίνσι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής την ώρα που δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μπουμσόνγκ, ο ανέτοιμος Σο, αλλά και για λόγους τακτικής οι Ταμπάκης, Μπαρμπαρούσης, Πετρόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης και Κουσίδης. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος κρίθηκε και είναι στην αποστολή ο Βελάσκες.

Preview: Ολυμπιακος-Αστέρας Τρ. (20:30, Novasports 1) 

7/10/2012

Preview: Ολυμπιακος-Αστέρας Τρ. (20:30, Novasports 1) 
Μετά την ευρωπαϊκή του εμπειρία, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30/ Novasports 1). Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες, μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με τους τρεις «μεγάλους» με την αναμέτρηση του Φαλήρου.

Ολυμπιακός:

Το παιχνίδι με την Άρσεναλ ανήκει στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει μόνο… επιστροφές να αντιμετωπίσει, αφού Βασίλης Τοροσίδης και Ραφίκ Τζεμπούρ επιστρέφουν και παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ξεκινήσει και τον Μήτρογλου αλλά και τον Τζεμπούρ στο αρχικό σχήμα, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Κοντρέρας, Μοντέστο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα και Αμπντούν.

Στη 19μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Αστέρας:

Από την δική του πλευρά ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να αποφύγει τα περσινά δεδομένα και την βαριά ήττα με σκορ 7-2, ενώ θα προσπαθήσει να κάνει την… «ζημιά» στους «ερυθρόλευκους».

Ο Σάκης Τσιώλης, είδε με ικανοποίηση τους Φούλοπ, Σανκαρέ και Πιπίνη να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή και να «λύνουν» τα χέρια του έμπειρου τεχνικού. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Σάββας Τσαμπούρης, ενώ στην Τρίπολη έμειναν και οι Αναστασόπουλος, Σαραντόπουλος, Έγκον και Γκάμπριελ. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν οι Κωστούλας, Φραγκουλάκης και Μπακασέτας.

Αναφορικά με τα πλάνα του για την ενδεκάδα, το κενό του Τσαμπούρη θα καλύψει ο Κουρμπέλης. Πιο συγκεκριμένα ο Φούλοπ θα είναι στο τέρμα, ο Κουρμπέλης δεξιά, ο Πιπίνης αριστερά και οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο και Αλβάρες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο θα είναι πίσω από τον Περόνε.

Οι 20 παίκτες που επελέγησαν για την αποστολή είναι οι: Φούλοπ, Μπαντής, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Καστέλς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας, Περόνε, Καλαντζής.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου